Öncelikle tüm forum üyelerine ve burda emeği gecenlere tşk diyorum cok güzel bir siteniz var.sizlere küçük birsorum olucak gecenlerde western dijital 120 gb dahili hard disk aldım içinde bir takım programlar vardı fakat ben bu programları yanlışlıkla hd ye bicimlendir dedim ve sildim klasik hd formatında oldu boş yani içi.şimdi sayın üstadlar size 2 sorum olucak 1...hd de herhengi bir performans düşüklügü olurmu yada hd ye zarar verirmi ?böyle kullanmamda sakınca varmı? 2.. bu orjinal programlarını nerde ve nasıl bulabilirim eğer bulursam bunu hd ye yüklersem orjinal satım aldığım gibi olurmu? şimdiden ilgi ve alakanıza tşk ederim saygılarımla...
performansta bi düşüklük olmaz fakat sanırım backup veya antivirüs programı olabilir sildiklerin veri kaybını önlemesi için
Bişiy olmaz, silsende aynı silmesen de aynı. Birde WD nin sitesine girerek gerekli yazılımları indirirebilirsin.
western'ın sitesine girip üye olunca disk serialını filan istiyor üye işlemin tamamlanınca diskin modelini seçip istediğin yazılımı indirip koyarsın içine bende western kullanıyorum my book. bende logoyu silmiştim ordan indirip içine attım ve sorun halloldu