Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
WestMarket Alımları Referanslar
-
Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2019'da classic wow çıktığından beri kendisine gold satıyorum. Her seferinde maksimum 2 dakikada parayı hesabıma gönderdi. Fazlasıyla güvenilir bir arkadaş.
-
Geçen hafta alış verişimiz oldu. Herhangi bir sıkıntı çıkmadan hallettik anında. Güvenilir bir kardeş
-
westmarkete cok uzun zamandır satıs yaparım . hem yuksek fıyat verır fıyatı oldurmez hem de anında ucretı gecer . :) gonul rahatlıgı ıle satıs ya da alım yapabılırsınız . kendısı g2g dekı westmarkettır .
-
Güvenilir , hızlı ve anlayışlı bir arkadaş. Gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz.
-
Hızlı, güvenilir ve samimi bir insan. Uzun süredir iş ilişkimiz var ve hiçbir sorun yaşamadım.
-
2-3 senedir kendisi ile gold alışverişi yaparız şimdiye kadar hiç bir sıkıntı olmamıştır. Güvenilir hızlı ve anlayışlı bir arkadaştır.
-
Kendisi ile hızlı ve güvenilir Gold alışverişimiz oldu . Teşekkür ediyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X