Şimdi Ara

Westone 4r , earsonics sm3v2 , Shure 535 (tavisiye ve yorum) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: expander_

Bende altın kolye gibi taşıyorum kutusunda, dikkat etmek gerekiyo koparsa zıçanza

Merhaba bende Westone 3 var ve bende korkuyorum kablodan.. Daha once Sennheiser kulakligimi oldugu gibi cebe atiyodum .. . 1-2 ay surmeden koptu. Westone kablolarini degistirmek mumkunmu turkiyede hem distribütör de var? Icime kurt dustu simdi!!!

• quote:

Bu saydıklarını ve daha daha fazlasını denemiş birisi olarak görüşüm;

JVC fx-700'ü de işin içine al derim.

Dip not; uplifting trance basslar zıngırdadığında emin ol daha keyifli @Helsloot. Tizler midler enstrumanlar sahne sm3 ayarında, ama basslar sanki şöyle;

Westone 4r , earsonics sm3v2 , Shure 535 (tavisiye ve yorum)

Umarım bir gün deneme şansını yakalayabilirsiniz, TR'de pek bulunmuyo çünkü.

enstrüman ayrımı ve sahne genişliği sm3 kadar olamaz hocam , benim için sm3 en iyisi şuanda milletin en iyi dinamik sürücülü dediği ex-1000'i kulağıma takıp çıkarmam bir oldu kuru sönük bir ses bana hitap etmiyor , şahsen bundan sonra dinamik sürücülü kulaklık almam artık sanırım hybridler hariç , bu arada sm3v2'nin basslarından çok memnunum tam istediğim gibi v1 den daha iyi daha yumuşak , yeni yaptırdığım kablo ile daha da iyi oldu tam tadında hatta fazla bile geliyor bazen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 29 Ağustos 2012; 19:52:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

quote:

Dip not; uplifting trance basslar zıngırdadığında emin ol daha keyifli @Helsloot. Tizler midler enstrumanlar sahne sm3 ayarında, ama basslar sanki şöyle;

enstrüman ayrımı ve sahne genişliği sm3 kadar olamaz hocam , benim için sm3 en iyisi şuanda milletin en iyi dinamik sürücülü dediği ex-1000'i kulağıma takıp çıkarmam bir oldu kuru sönük bir ses bana hitap etmiyor , şahsen bundan sonra dinamik sürücülü kulaklık almam artık sanırım hybridler hariç , bu arada sm3v2'nin basslarından çok memnunum tam istediğim gibi v1 den daha iyi daha yumuşak , yeni yaptırdığım kablo ile daha da iyi oldu tam tadında hatta fazla bile geliyor bazen

Ex1000i bende hemen sattim begenmedim, bass az, tiz perdeli,sahne dar. Fx700 bass,mid,tiz cok net, sahne kulaklığın arkasi acik oldugundan daha genis, dinamikden çok armatürlü gibi, ama ses sicak, denemeni tavsiye ederim, sm3v2 sattirabilir benim gibi sanada.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaganiskowf42

Satsan kaça satardın?

Aldigim fiyattan 600den ilan acardim, satsaydim ama

• quote:

quote:

quote:

Ex1000i bende hemen sattim begenmedim, bass az, tiz perdeli,sahne dar. Fx700 bass,mid,tiz cok net, sahne kulaklığın arkasi acik oldugundan daha genis, dinamikden çok armatürlü gibi, ama ses sicak, denemeni tavsiye ederim, sm3v2 sattirabilir benim gibi sanada.

yollada bi deneyek hacı

• Dün gecehttp://www.soundeaprhones.com/ dan abd de bulunan bir arkadaş aracılığıyla sm3v2 yi aldım.yorum yapan ve görüş bildiren herkese çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safa_09 -- 30 Ağustos 2012; 10:32:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: safa_09

Dün gecehttp://www.soundeaprhones.com/ dan abd de bulunan bir arkadaş aracılığıyla sm3v2 yi aldım.yorum yapan ve görüş bildiren herkese çok teşekkür ederim.

hayırlı olsun ama uç olarak sensorcom double flange öneririm en iyi sesi bu uçlarla alırsın ;

http://www.sensorcom.com/product.asp?P_ID=1142&strPageHistory=search&strKeywords=double,flange&numPageStartPosition=1&strSearchCriteria=any&PT_ID=all

bu sitede ingilterede mutlaka bu uçlardan almalısın

• Çok teşekkür ederim . Üzerinde gelen double finger uçlar iyi değilmi peki.Daha önce getirtmiş birinde fazladan varsa o şekilde almaya çalısayım ozaman 3 çift gönderiyorlar sanırım bir pakette.
  • Hayırlı olsun.İyi günler de kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fosther

Hayırlı olsun.İyi günler de kullanın.

Çok teşekkür ederim sağolun.
  • Bugün sm3v2 elime ulaştı ve sabahtan beri dinliyorum.Açık konuşmak gerekirse büyük bir hayal kırıklığına uğradım.Evet ses olarak gerçekten güzel kulaklık fakat kutu içeriği bu kadar mı kötü olur? Kulağıma uygun 1 silikon uç olmazmı? Hadi neyse bir şekilde ayarladım bir uç kullanıyorum ama kulak kepçesinin içine oturan bir kulaklık neden bukadar büyük yapılır ki anlamak zor. Adamlar kulağı küçük olan insanları hiçmi düşünmez? Kulaklığı tam oturttuğumda 15dk sonra kulağımın ağrısından duramıyorum.. Westone um1deki gibi konfor beklerken hayal kırıklığına uğradım..Bakalım farklı uçlarla denedikten sonra soruna çözüm bulamamış olursam mecburen satmak zorunda kalacağım. Sesini nekadar beğenmiş olsamda tek başına ses yeterli olmuyor..
  • Kullanmıyorsanız foam uç deneyebilirsiniz.

• Ürünün yanında foam uç siparişide vermiştim fakat ellerinde kalmadığı için yollayamadılar. Kulaklıkla birlikte gelen foamlarda fazla uzun olduğu içinde bana uygun değil malesef. Elimdeki farklı kulaklıklara ait silikon uçları kesip biçip birşeyler yapmaya calışıyorum idareten ama gerçekten bukadar para verip alınan kulaklığa bu şekilde uğraşlar vermek saçma..Sağ olsunlar kulaklıklara bakış açım değişti
  • quote:

Bugün sm3v2 elime ulaştı ve sabahtan beri dinliyorum.Açık konuşmak gerekirse büyük bir hayal kırıklığına uğradım.Evet ses olarak gerçekten güzel kulaklık fakat kutu içeriği bu kadar mı kötü olur? Kulağıma uygun 1 silikon uç olmazmı? Hadi neyse bir şekilde ayarladım bir uç kullanıyorum ama kulak kepçesinin içine oturan bir kulaklık neden bukadar büyük yapılır ki anlamak zor. Adamlar kulağı küçük olan insanları hiçmi düşünmez? Kulaklığı tam oturttuğumda 15dk sonra kulağımın ağrısından duramıyorum.. Westone um1deki gibi konfor beklerken hayal kırıklığına uğradım..Bakalım farklı uçlarla denedikten sonra soruna çözüm bulamamış olursam mecburen satmak zorunda kalacağım. Sesini nekadar beğenmiş olsamda tek başına ses yeterli olmuyor..

Bu tip kablosu kulak üstünen dolaşan kulaklıklar diğerlerine kıyasla daha rahat kulaklıklar diye bilinir. Benim Weston Um3x kulakta unutturuyor kendini. Kasanın mimarisi bile kabloyu yukardan döndürmek ve kasanın kulak boşluğuna tam oturmasını sağlamak için. Acaba takışınızda bir yanlışlık olmasın? Fotoda doğru şekil var.

Son opsiyon da o boşluğun size normalden küçük olması. Tabii kulak tipinizi bilmediğimiz için yorum yapmak zor.

• sm3'ü doğru uçla dinlemezsen iyi sonuç alamazsın kesinlikle sm3 en iyi sesini arkası kısaltılmış sensorcom double flange ile veriyor , kulağa oturuşunuda iyi ayarla
  • Kulaga oturtma yada ses konusunda sıkıntım yok. Özellikle ses konusunda hayran kaldim sm3 e özellikle mid basslar muzik keyfini katliyor.Sıkıntım kulaklığın kasasının kulağima büyük gelmesi.Kulaklığın arka kısmı kulak kıkırdagına dayanip baskı yaptığı icin ne yazıkki ağrı yapıyor. Çozum olarakta kulaklığı taktıktan sonra kulak kepcesinin icine tam oturtmadan kulaklığı hafif dısarda tutmakda buldum. Uç konusunda elimde bir cift triple flange uc vardi onun en ust katmanini kesip kullanmaya basladım.Üzerinde gelen uclar gercekten Çok kötü. Belirtmiş oldugunuz uclardan Tr de bulabilirsem alacagim bulamazsam getirtecegim artik.Bu sekilde kullanim pek guzel olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safa_09 -- 13 Eylül 2012; 15:34:37 >
  • o zaman senin kulağının içi bayağı küçük dostum , yapacak birşey yok pek en iyi pozisyonu bulup öyle kullan , ama ilk önce sensorcom al
  • quote:

o zaman senin kulağının içi bayağı küçük dostum , yapacak birşey yok pek en iyi pozisyonu bulup öyle kullan , ama ilk önce sensorcom al

Evet malesef küçük çıktı kulağım ..Araştırmaya başladım bakalım satan cıkacakmı. Açıkcası yurt dışından getirmekle uğraşmak istemiyorum 2 uç için. umarım bulabilirim Tr de..
  • quote:

quote:

o zaman senin kulağının içi bayağı küçük dostum , yapacak birşey yok pek en iyi pozisyonu bulup öyle kullan , ama ilk önce sensorcom al

Evet malesef küçük çıktı kulağım ..Araştırmaya başladım bakalım satan cıkacakmı. Açıkcası yurt dışından getirmekle uğraşmak istemiyorum 2 uç için. umarım bulabilirim Tr de..

vala dostum. ultimate ears ın yeni kulaklığı cıktı. 4 driverlı onu dene istersen

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.