Şimdi Ara

Westone 4r , earsonics sm3v2 , Shure 535 (tavisiye ve yorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Zamanında maddi sıkıntılardan dolayı elimden cıkarttığım sistemimin yerine yeni ve daha iyilerini koymayı düşünüyorum.Malumunuz az para vermiyoruz bu ürünlere.
    Bu güne kadar yorumlarınız bana çok yol gösterdi ve nokta atışı yapmamı sağladı.Bugün tekrar yorumlarınıza ihtiyacım var.
    İlk olarak kulaklık alarak başlamak istiyorum ve 4R ,sm3 , 535 bu kulaklıklar arasında kararsızım. Öncelikli isteğim değiştirilebilir kablo. Daha önceden um1 ve triple fi çok beğendiğim kulaklıklardı.Tekrar triple fi almayı da düşündüm fakat çok konforsuz bir kulaklık olduğunun herkes gibi bende farkındayım.Ama triple fi nin sesi gerçekten dinlemekten zevk aldığım ve vurup geçen baslarının yanında her ayrıntısını hissetiğim tizlerinin bana mükemmel zevk verdiğini belirtmek istiyorum.

Kulaklıktan beklentim ses rengi triple fi ye yakın fakat daha konforlu olması.Su anlık sm3v2 agır basmakta ama yorumlarınız asıl şekli verecek.

Değerli yorumlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.Ayrıca sm3v2 satan olursa pm ile ulaşırsa çok memnun olurum..

• Armatürlü alınacağı kesin herhalde. Sesten beklentilerinizi biraz daha netleştirseniz. Dinlediğiniz müzik türlerini yazsanız. Bir de eğer almadıysanız almayı düşündüğünüz playerı yazsanız daha iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Armatürlü kulaklıkların sesi dinamik sürücülere göre her zaman daha güzel geldi bana ama tabiki farklı kulaklık önerilerine de açığım. Rap hariç her türlü müzik tarzını dinlerim ama rock ve dubstep tarzı müzikler(elektronik) müzikler ağırlıklıdır. Şimdilik samsung s3 ile idare edeceğim temiz bir ipod 5.5g +kapasitör veya diymod bulana kadar.

Sesten beklentim vurup gecen baslarla birlikte her ayrıntısını hissedebileceğim tizler olmalı. Hiç bir ses diğerinin üstüne geçmemeli.Kısacası dengeli bir kulaklık istiyorum.Flat sesler daha güzel geliyor.
  • Westone 4r ve sm3v2 ve ex1000'i karşılaştırdım ve üçünüde dinledim ...
    w4r daha düz ses veren bir kulaklık bassları güçlü , tizleri ise biraz geride sm3v2 ye göre (parlaklık olarak) ... fakat sahnesi dar geldi bana . malzeme kalitesi sm3 den daha iyi ...

Sm3v2 ise hem v1'e göre hemde westone 4'e göre sahnesi çok daha geniş ,3D efektini sm3 gibi veren kulaklıkda bulamazsın pek basslar ise westone4'e göre biraz geride ama bass ayarlı bir çaların varsa mükemmel bass alırsın sensorcom double flange uçlar ile tizler ise filtresiz olarak kristalize çıkıyor ... ben şuana kadar kendi zevkime göre uplifting trance dinleyen biri olarak sm3 den başka kulaklıkdan zevk alamadım ex-1000'i ise zor dinleyebildim , sesi hiç açmadı beni .

En iyi iemler bunlar piyasadaki ama bence sm3 hala en iyisi , dinlediğin müziklere göre de değişir kulaklık seçimi , ben trance dinlerim %90 o yüzden sm3v2 deki ayrıntı ve netliği ve sahne genişliğini hiçbirinde bulamadım , bu arada sm3v2'nin kablosunuda değiştirirsen detay ve ayrıntı manyağı bir kulaklığın olur , kablo bayağı fark yarattı bende

• quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

Westone 4r ve sm3v2 ve ex1000'i karşılaştırdım ve üçünüde dinledim ...
    w4r daha düz ses veren bir kulaklık bassları güçlü , tizleri ise biraz geride sm3v2 ye göre (parlaklık olarak) ... fakat sahnesi dar geldi bana . malzeme kalitesi sm3 den daha iyi ...

Sm3v2 ise hem v1'e göre hemde westone 4'e göre sahnesi çok daha geniş ,3D efektini sm3 gibi veren kulaklıkda bulamazsın pek basslar ise westone4'e göre biraz geride ama bass ayarlı bir çaların varsa mükemmel bass alırsın sensorcom double flange uçlar ile tizler ise filtresiz olarak kristalize çıkıyor ... ben şuana kadar kendi zevkime göre uplifting trance dinleyen biri olarak sm3 den başka kulaklıkdan zevk alamadım ex-1000'i ise zor dinleyebildim , sesi hiç açmadı beni .

En iyi iemler bunlar piyasadaki ama bence sm3 hala en iyisi , dinlediğin müziklere göre de değişir kulaklık seçimi , ben trance dinlerim %90 o yüzden sm3v2 deki ayrıntı ve netliği ve sahne genişliğini hiçbirinde bulamadım , bu arada sm3v2'nin kablosunuda değiştirirsen detay ve ayrıntı manyağı bir kulaklığın olur , kablo bayağı fark yarattı bende

Benim için çok faydalı olacak bir yorum oldu bu teşekkür ederim.Bir sorum olacak. fltresiz sesler kristalize çıkıyor bunu biraz açabilirmisiniz? Rock müzikte zil sesleri çok zevk veriyor bana. Mesela aynı anda 2 zile vurulduğunda ikisinide net şekilde alabiliyormuyuz.

Bu arada ebayda bir kullanıcı sm3v2 satıyor ona mesaj attım bakalım dönüş yaparsa bir arkadaş aracılığıyla getirtmeye çalışacağım.Tr de bulup almayı tercih ederdim ama malesef satanda yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: safa_09

quote:

Benim için çok faydalı olacak bir yorum oldu bu teşekkür ederim.Bir sorum olacak. fltresiz sesler kristalize çıkıyor bunu biraz açabilirmisiniz? Rock müzikte zil sesleri çok zevk veriyor bana. Mesela aynı anda 2 zile vurulduğunda ikisinide net şekilde alabiliyormuyuz.

Bu arada ebayda bir kullanıcı sm3v2 satıyor ona mesaj attım bakalım dönüş yaparsa bir arkadaş aracılığıyla getirtmeye çalışacağım.Tr de bulup almayı tercih ederdim ama malesef satanda yok.

Kristalize derken net ve şıkır şıkır anlamında demek istediğim ama triple - fi 'nin tizleri daha da şıkır şıkır gelmişti bana fakat onda da mid ses ler yok adam gibi ... bence sm3v2 al pişman olmazsın

• quote:

quote:

quote:

Kristalize derken net ve şıkır şıkır anlamında demek istediğim ama triple - fi 'nin tizleri daha da şıkır şıkır gelmişti bana fakat onda da mid ses ler yok adam gibi ... bence sm3v2 al pişman olmazsın

triple fi nin tizleri daha iyi demeseydiniz iyiydi ya.Açıkcası istediğim tizler triple fi deki gibi. Ama belirttiğim gibi hiç konforlu değil triple fi.

Peki ebay harici tr gönderim yapan bir site öneriniz varmıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safa_09 -- 29 Ağustos 2012; 14:22:17 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tizlerden yana korkun olmasın

http://www.soundearphones.com/products/earsonics-sm3-v2

buradan al ama önce bi konuş düşük gösteriyorlarmı değerini bir sor
  • Bu siteye baktım fakat Tr gönderimi yapmıyorlarmış su anda.Düşük gösterme derken fiyatta bir indirimmi?
  • quote:

Bu siteye baktım fakat Tr gönderimi yapmıyorlarmış su anda.Düşük gösterme derken fiyatta bir indirimmi?

Tr ye göndermeleri lazım burdan alan oldu fiyatı düşük gösterirler ise gümrüğe takılmaz ama bu sitede sanırım DÜŞÜK GÖSTERMİYORDU
  • quote:

quote:

Bu siteye baktım fakat Tr gönderimi yapmıyorlarmış su anda.Düşük gösterme derken fiyatta bir indirimmi?

Tr ye göndermeleri lazım burdan alan oldu fiyatı düşük gösterirler ise gümrüğe takılmaz ama bu sitede sanırım DÜŞÜK GÖSTERMİYORDU

Az önce baktım malesef Tr adres girince hata veriyor.Bakalım Londradan bir arkadaş aracılıgıyla getirtirsem hem gümrük problemi ortadan kalkar hem kargolama işleminide halletmiş olurum sanırım.Olmadı başka sitelere bakalım.
  • Sanırım kulaklık konusunu hallettik birde bana amfi lazım. Eq ayarına ihtiyacım yok sadece cıkışı güçlendirmesi yeterli.Nekadar ince olursa okadar iyi olur benim için. Amfi olarak önerebileceğiniz birsey varmıdır?
  • Bu saydıklarını ve daha daha fazlasını denemiş birisi olarak görüşüm;

JVC fx-700'ü de işin içine al derim.

Dip not; uplifting trance basslar zıngırdadığında emin ol daha keyifli @Helsloot. Tizler midler enstrumanlar sahne sm3 ayarında, ama basslar sanki şöyle;

Westone 4r , earsonics sm3v2 , Shure 535 (tavisiye ve yorum)

Umarım bir gün deneme şansını yakalayabilirsiniz, TR'de pek bulunmuyo çünkü.

• FX700 nasıl alınıyor ya ben de istiyorum onu. Sadece bileyim ileride cidden almak istiyorum. Ağırlıkta sert metal ve tekno trans dinlerim. Tam benlik bir kulaklık gibi. A865 le iyi uyum sağlarsa kesin almam lazım :S

• quote:

Orijinalden alıntı: kaganiskowf42

FX700 nasıl alınıyor ya ben de istiyorum onu. Sadece bileyim ileride cidden almak istiyorum. Ağırlıkta sert metal ve tekno trans dinlerim. Tam benlik bir kulaklık gibi. A865 le iyi uyum sağlarsa kesin almam lazım :S

Head-fi'de 2.el denk gelicek.yada ebay'de satan yerler var.Ama sahtesi'de mevcut bildiğim kadarı ile.Zor bi kulaklık yani
  • Hiçbir site sıfır Türkiye ye göndermiyor mu yani? Ulan Japonlar >.< Ben ebaydan 2. el almayı pek düşünmüyorum. 2. el anca forumdan alırım.

• Azönce JVC fx-700 araştırdım dolgun baslarında ahşap kasanında payı vardır sanırım. Ama açıkcası bana göre bir kulaklık değil. Kablosunun değiştirilemiyor olması benim için büyük eksik. 2 adet um1 i kablo yüzünden çöpe atınca birdaha kablosu değişmeyen kulaklık almam demiştim zamanında
    Ama tavsiyeniz için çok teşekkür ederim.
  • Bende altın kolye gibi taşıyorum kutusunda, dikkat etmek gerekiyo koparsa zıçanza
  • quote:

Orijinalden alıntı: expander_

Bende altın kolye gibi taşıyorum kutusunda, dikkat etmek gerekiyo koparsa zıçanza

Bana sat da kurtul bu dertten. Bak ben seni düşünüyorum :D

• Satmam için Akg k3003'ü almam gerek, o gün gelmeden fx700'ü kolay kolay elden cıkarmam teşkürler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.