Selamun Aleykum Arkadaşlar şu aralar yeni kulaklık arayışındayım ve şuanlık Wetone UM2 modeline karar vermiş gibiyim ancak hala tereddütlerim bulunmakta Bu Linkten baktığımda kulaklığa ait fiyatlarda epey farklılıklar görüyorum. En sağlıklı ve en ucuz şekilde nasıl alabilirim ? Ebaydan amazondan vs daha önce alışveriş yapmadım bu konuda yardımcı olabilecek öneride bulunabilecek var mıdır ?
merhaba, ben yaklaşık 4 ay önce um1 satın aldım. satın aldığım site amerika orlando merkezlihttp://www.earphonesolutions.com/ bu site. kargoyu siteden mail'leştiğim çalışanın tavsiyesi üzerine fedex international ile getirttim. zaten ülke olarak türkiye'yi seçtiğinizde de bu gönderiyi öneriyor. 25 dolar veriyorsunuz ama elinize sağsalim açılmamış bir şekilde 5günde geliyor. ayrıca verdikleri tracking number ile günden güne nerede olduğunuda takip edebiliyorsunuz. site bence çok güvenilir hatrı sayılır derecede satış rakamları mevcut. attığınız maillere karşı çok ilgililer, hemen cevap yazıyorlar en azından bana öyle denk geldi. ayrıca buradan alacak olursanız, sipariş kısmında son sayfaya yani kontrol sayfasına geldiğinizde sayfadan ayrılmak istediğinizde %10 indirim teklifinde bulunuluyor, kaçırmayın. paketin üzerine de 110dolara satın aldığınız kulaklığı 30 dolar gösterdikleri için gümrüğe de takılmıyor. ben çok ama çok memnun kalmıştım hem siteden hem de fedex ten. tavsiye ederim ama tabi biraz da şans meselesi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme