Şimdi Ara

Westone Um2 ve Ultimate Ears fi5 pro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben ikisinden birisni alacağım. Fakat karar veremedim.

Güçlü bir kulaklık istiyorum. Ultimate Ears kulağa tam oturmuyor diyorlar.

Sizin fikriniz var mı hangisini alayım?

• İkisi arasında super.fi 5 pro..
  • İkisini de yeterli süre kullandım ve ses kalitesi, rahatlık, izolasyon vs her yönden kesinlikle UM2 derim ben.
  • Abi UM2yi ben bir kere taktım, 15 saniye dayanabildim ancak. Kulaklıkta tiz yoktu. Bu kulaklığın ses kalitesine nasıl güzel diyorsunuz

quote:

Orijinalden alıntı: Soultrap

İkisini de yeterli süre kullandım ve ses kalitesi, rahatlık, izolasyon vs her yönden kesinlikle UM2 derim ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H. -- 29 Temmuz 2009; 21:36:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuttFTS.

Abi UM2yi ben bir kere taktım, 15 saniye dayanabildim ancak. Kulaklıkta tiz yoktu. Bu kulaklığın ses kalitesine nasıl güzel diyorsunuz

quote:

İkisini de yeterli süre kullandım ve ses kalitesi, rahatlık, izolasyon vs her yönden kesinlikle UM2 derim ben.

Bunu sadece ben demiyorum. Zamanında en çok beğenilen iemlerdendi.(Eski seri Shure E5c den fln daha üstün olarak bahsedilir hep) Hala daha fiyatına göre hatrı sayılır performansı vardır. Nette biraz araştırma yaparak UM2 hakkında birçok yazı bulabilirsiniz.

Tizlerinin olmaması durumu ne demek onu anlamadım.

• super fı 5 pro kullanyorum bir suredir son derece memnunum..
    dengeli , tight bass li ,genis sahneli konforlu bir kulaklik....

um2 yi dinlemedim henuz ama superfi icin olumlu referans verebilirim..
  • Tizleri bir garip bir kulaklıktı. Dağınık, karışık. Ben taktığımda inanamamıştım UM2ye..

Neyse sen daha uzun süre kullandığına göre, senin yorumların daha önemli konu sahibi için...

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MuttFTS.

Abi UM2yi ben bir kere taktım, 15 saniye dayanabildim ancak. Kulaklıkta tiz yoktu. Bu kulaklığın ses kalitesine nasıl güzel diyorsunuz

quote:

Bunu sadece ben demiyorum. Zamanında en çok beğenilen iemlerdendi.(Eski seri Shure E5c den fln daha üstün olarak bahsedilir hep) Hala daha fiyatına göre hatrı sayılır performansı vardır. Nette biraz araştırma yaparak UM2 hakkında birçok yazı bulabilirsiniz.

Tizlerinin olmaması durumu ne demek onu anlamadım.

• quote:

Teşekkürler yorumlarınız için. Um2 de rahatlık problemi yoksa onu almayı düşünüyordum.

Galiba şu an Sennheise ie8 kullanıyorsunuz. Onun hakkında ne diyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BABACAN11221122

quote:

Teşekkürler yorumlarınız için. Um2 de rahatlık problemi yoksa onu almayı düşünüyordum.

Galiba şu an Sennheise ie8 kullanıyorsunuz. Onun hakkında ne diyorsunuz?

IE8 den çok memnunum ben. İnanılmaz bir bass kalitesi, sahnesi ve ayrıntısı var. Parası olan için alınabilecek en iyi iemlerden. Ki her tarafının moduler olması ve kablosunun microphonics etkisi yapmaması harika bir kullanım kolaylığı sağlıyor.

Head-fi den yorumlarını çok beğendiğim David Mahler in testinin puanlarını koyayım :

Sennheiser IE8
    Bass impact: 10
    Bass extension: 10
    Bass quality: 10
    Mids quality: 9
    Highs quality: 7
    Highs extension: 10
    Details: 10
    Transparency: 8
    Comfort: 9
    Isolation: 8
    Soundstage: 10
    Imaging ability: 10
    Handling of Microphonics: 10
    Handling of Sibilance: 8
    Cable Quality and Design: 10
    Ergonomic Design: 9
    How it looks in the ear: 9
    Improvement with amplification: 9
    Additional Features and accesories: 10
    Overall durability of IEM: 9 (I've only had it the IEM for 2 months so this is suggestive)
    Driver Design: One Dynamic Driver

Westone UM2
    Bass impact: 9
    Bass extension: 8
    Bass quality: 7
    Mids quality: 8
    Highs quality: 7
    Highs extension: 7
    Details: 7
    Transparency: 7
    Comfort: 9
    Isolation: 9
    Soundstage: 6
    Imaging ability: 6
    Handling of Microphonics: 9
    Handling of Sibilance: 8
    Cable Quality and Design: 8
    Ergonomic Design: 9
    How it looks in the ear: 8
    Improvement with amplification: 6
    Additional Features and accesories: 5
    Overall durability of IEM: 7
    Driver Design: Two balanced Armature Drivers

Konudaki tüm iemlerin yorumlarına ve test puanlarına ulaşabilmeniz için kaynak vereyim :

http://www.head-fi.org/forums/f103/comparison-all-my-iems-now-review-w3-sennheiser-ie8-ue10-pro-se530-er4p-triple-fi-sensaphonics-2xs-etc-396277/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soultrap -- 30 Temmuz 2009; 9:15:48 >

• Dinlediğiniz müzik türü de çok önemli. Eğer enstrümental ,rock,klasik türü müzikler dinliyorsanız ben phonak pfeyi de düşünün derim.

Eğer daha sıcak ses,güçlü baslar arıyorsanız okadar para verdikten sonra üzerine biraz daha koyar sennheiser ie8 alırdım ben. Metan peşin alımlarda %25 indirim yapıyor. İnternet sitesinden telefonlarını alıp arayabilirsiniz. Oldukça ilgililer. Benim kişisel görüşüm çok sürücülü iemlerde tek güçlü seçenek westone 3 tür. Diğer bütün çok sürücülü iemlerin oldukça güçlü ve daha uygun fiyatlı rakipleri vardır.
  • Evet bas benim için çok önemli. Amazon fiyatı 196 Euro olarak görünüyor.

Bunu hiç ihtimaller arasına katmamıştım. Şimdi düşünmeye başladım.

Um3 çok pahalı gelir bana .

Yorumlarınız için teşekkürler. Aydınlattınız beni

• quote:

Orijinalden alıntı: BABACAN11221122

Evet bas benim için çok önemli. Amazon fiyatı 196 Euro olarak görünüyor.

Bunu hiç ihtimaller arasına katmamıştım. Şimdi düşünmeye başladım.

Um3 çok pahalı gelir bana .

Yorumlarınız için teşekkürler. Aydınlattınız beni

Bilmiyorum yurtdışında mı ikamet ediyorsunuz ancak westone 3 satış fiyatı 385 euro değil 320 dolar civarında. ben w3 ü geçen ay satınalmama rağmen elime ulaşmadı (ptt ye saygılar!!!) bundan dolayı maalesef yorum yapamıyorum, sadece okuduğum yorumlar sonucunda alabileceğim en iyi kulaklıklardan biri olduğuna karar verdiğimi söyleyebilirim. tabi bir de yine westone un birkaç ay önce çıkan um3x modeli var, hem daha küçük hem de daha iyi mid-tiz performansı olduğu söyleniyor, fiyat olarak da w3 e yakın.(yeni hedefim)
    ue 5 pro ya gelince; ben forumdan bir arkadaşımızın ue triplefi 10 unu denedim (ue5 e göre biraz daha büyük) ve benim kulağımda durmadı kulaklık, 5 dakika kullandıktan sonra kulaklarım ağrımaya başladı. gerçekten boyutu büyük, bence satınalmadan önce bulabilirseniz deneyin önce.

geçen hafta aldığım atrio m8 i de alınabilecek bir model, mid ve basları bence son derece yerinde, tizleri için triple.fi yi denedikten sonra övgüyle bahsetmem mümkün değil maalesef fiyat olarak da ue5 ve um2 den daha uygun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KruGmaN -- 1 Ağustos 2009; 22:46:12 >

• Hi fi de bir inceleme yapılmış.

http://www.head-fi.org/forums/f103/comparison-all-my-iems-now-review-w3-sennheiser-ie8-ue10-pro-se530-er4p-triple-fi-sensaphonics-2xs-etc-396277/

Bass olarak ie8 için çok iyi diyorlar.

Um3 ünüz şimdiden hayırlı olsun.
    Alınca yorumlar eksik etmezsiniz:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.