Şimdi Ara

Westone um3x ve Sony x1060 sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ozzycarpe

Merhaba arkadaşlar, bende sony'nin A serisi 64 gb lık versiyonunu piyasaya (Avrupa ve amerikaya) sürmesini bekliyorum artık güzel bir şekilde güzel bir şekilde music dinlemek istiyorum vede birkaç gün önce öğrendiğime göre 2011 ilk çeyreğinde Westone 4 çıkacakmış bende bu bu A serisi ile westone 4'ün kompinasyonuna gideceğim inşallah .. Şu bir gerçekki kaliteli bir amfi herzaman sesin hassassiyetliğini artırarak ayrı bir tecrübe kazandırır.. ilk etapta bende aradaşımız gibi amfi kullanmak istemiyorum... Sony'nin ses kısıtlamasından dolayı asıl korkum sony'nin Türkiye ve Avrupa da satışa çıkaracağı yeni A serilerini yanlışlıkla almak .. Kesinlikle Amerikada satılanlardan almanızı şiddetle tavsiye ederim.. yoksa benim gibi yıllarca içim içimi yersiniz.. Avrupa ve Türkiyede satılan sony lerin son sesini 25, amerikada satılanların ise 30 level olduğunu düşünürseniz ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız......

Bu saatten sonra bende büyük firmaların flaca yönelik ürünler çıkarmasını bekliyorum tabi onlarca uygun ise herşeyden önce... 10 yıllık bir geçmişi var ve heüz bir alternatif yok henüz .... tam flac fanı oldum bu arada :) ve bana göre flac waw'a göre daha çok şey katıyor, tabiki flacın kalitesi konuşur burda...

Umarım ürünü alan arkadaşımız tecrübelerini bizimle paylaşır, ve kesinlikle um3x uzun süre muzik dinlemek için westone 3 den daha iyi bunu earphonesolutions.com da çalışan ve kullanan ilgili kimseler belirtiler..

1.A serisinin 64 gb lık modeli avrupada satılıyor.
    2.kulakiçinde amfinin çok esprisi yok bana göre(belli modeller hariç)
    3.ses olayı artık farklı değil.son yıllarda amerika ve avrupaya gönderilen modellerin ses seviyeleri aynı.25 level olayı ne zaman vardı bu arada.onuda sizden duydum.her yerde satılan sony modelleri 30 leveldir.verdiği ses seviyeleri farklı olabilir sadece.7 farklı sony walkman kullandıktan sonra bunları söylüyorum.3 ü türkiyeden alındı,4 ü amerikadan geldi.
    4.flac olayını kafaya takılmamalı bu kadar.kulakiçi kulaklıkla ve mp3 çalarla 320 bit kaliteli bir mp3 le flac ın farkını anlaman imkansız gibi bişey.referans bir kafaüstü ve kaliteli dac-amfi ikilisi flac kullanılacak düzeneklerdir.gerisi gönül tatmin etmekten öteye geçmez.

iyi forumlar

• İyi bir IEMle bırakın 320likle flac'i, iyi flac kötü flac bile belli oluyor..
  • 1.A serisinin 64 gb lık modeli avrupada satılıyor.
    2.kulakiçinde amfinin çok esprisi yok bana göre(belli modeller hariç)
    3.ses olayı artık farklı değil.son yıllarda amerika ve avrupaya gönderilen modellerin ses seviyeleri aynı.25 level olayı ne zaman vardı bu arada.onuda sizden duydum.her yerde satılan sony modelleri 30 leveldir.verdiği ses seviyeleri farklı olabilir sadece.7 farklı sony walkman kullandıktan sonra bunları söylüyorum.3 ü türkiyeden alındı,4 ü amerikadan geldi.
    4.flac olayını kafaya takılmamalı bu kadar.kulakiçi kulaklıkla ve mp3 çalarla 320 bit kaliteli bir mp3 le flac ın farkını anlaman imkansız gibi bişey.referans bir kafaüstü ve kaliteli dac-amfi ikilisi flac kullanılacak düzeneklerdir.gerisi gönül tatmin etmekten öteye geçmez.

- Yeni A serisinin (A857 modelinin) yılbaşıdan sonra çıkcağını okumuştum .. Amerikada ses sınırlaması varmı blmiyorum ama sony bir sınırlama getirmiyor diye biliyorum.. Avrupada satılanlarında (türkiye dahil) ses sınırlaması var tabiki ...

- Amfi derken kaliteli olanları kastetmiştim .. kötü olanını kim napsın..

- Tabiki tüm sonyde level 30'a kadardır. Avrupada satılnaların örneğin japonyada satılanların 25 leveline denk geldiğini ifade etmek istedim.. Bende biri teknosadan diğeri gittigidiyordan alınan japon malı sony mp3 ler ve aralarında bariz fark var... (amerika malı olanları kullanmadım ama japonyada satılanların levelinde olduklarını biliyorum)

-Bırakın 320 bit'i elimde cd, dvd ve plak lara ait bir çok flac örnekleri var.. hatta bir albumün 3 gb olduğunuda söyleyebilrim .. kendi aralarında bile korkunca farklar var...

• 320 ile flac arası fark niye anlaşılmasınki iemlerle? Iem deyip geçiliyor ama onlar da inanılmaz detay verebiliyorlar. Özellikle armatür sürücülü olanlar. Burada asıl önemli olan sizin kulağınızın ne kadar tecrübeli olduğu. Çok iyi bir iem+mp3 çalar kombinasyonu her şekilde flac ile 320'lik mp3 arasındaki farkı yansıtır.
  • Kısmet olur da,şu SM3'ü deneyebilirsem hakikaten ortaya ne kadar fark koyacağını görmek(duymak) isterim.Kısmet olurda,High-End bir sistem deneyebilirsem FLAC'leri saklamamın hakikaten şart olduğunu görmek(duymak) isterim.
  • Bende westone 3 alacaktım ama arada kaldım UM3X le şimdi tamamen westone 4 ü bekliyorum.. alcak olan arkadaşlar var ise site ile geçenlerde konuştum faydalı olma babında... (acizane ingilizcemle) :p saygılar...!!

BEN: Sorry, have been between on Westone 3 & UM3X for months.. Can't decide really.... And need the short answer from u so which one is best for listen music or according to another ... ? Thank you to answering me for right now..!!!

Earphone Solutions: I use my Westone 3 if it's for less than a 3 hour listening session. If I'm flying overnight and will have the earphones in for longer hours (8-10 hours) I then prefer my UM3X. Why? The Westone 3 is bolder, richer. For long hours of listening I prefer the UM3X because they will be less fatiguing since they are more "laid back".

BEN: Thank you for this rich experience and i'll use this.... I was never use westone and wanted to buy um1 then maybe um2 but changed all my mind and I 'll start with the westone 3 for ....Don't know why but something leading me to UM3X... but only this 56 ohms scaring me without amp because if sound won't be loud.....

Earphone Solutions Don't worry about the impedance. All in-ear earphones we sell are extremely efficient so impedance would not play a major role here. That is more relevant with full-size headphones but even then it can still be "offset" by a higher SPL.

• acizane macizane ama derdini güzelce anlatmışsın Westone 4 beklemek lazım bence artık. En azından sıfır almak için 350-400$ verilmez bence westone 3'e.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ AWESOME _

acizane macizane ama derdini güzelce anlatmışsın Westone 4 beklemek lazım bence artık. En azından sıfır almak için 350-400$ verilmez bence westone 3'e.

Westone 4 için $449.00 fiyat belirlenmiş fiyat otururmu bilmem ama westone 3'ün fiyatı düşer... Westone kulaklıkları speaker gibi düşünüyor zaten.. 2 bas, 1 mid ve 1 twiter ve eminim bunun 3 baslı olanıda çıkarsa şaşırmayacağım...

Teknik bilgi için..

Westone 4 Specifications
    Sensitivity: 118 dB SPL/mW
    Frequency response: 10 Hz -18 kHz
    Impedance: 31 ohms
    Driver: Four balanced armature drivers with a passive three-way crossover
    Features: Premium comfort tips, Travel Case Cleaning Tool, one-year parts and labor warranty on internal components, 25 dB average acoustic separation, user manual

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.