Şimdi Ara

westone3 aldım yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Iphone ve ipod flac oynatmıyor diye biliyorum, ama geçenlerde appstore' da bir program görmüştüm flac oynatan. Ücretsiz flacları torrent aracılığıyla indirebilirsin, onun dışında mp3 leri google' a albümün ismiyle 320kbps yazarsan sonuçlar çıkar satın alabilir veya illegal yoldan çekebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amylee -- 3 Aralık 2010; 13:47:38 >
  • Rockbox uyumlu iPod'lar direk, iPhone ve Touch'lar program yardımı ile, diğer iPod lar ise gene kayıpsız olan ALAC formatına çevirilerek dinlenebiliyor FLAC'ler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom36
    ^^
    Biz sevdiğimiz sanatçıların CD'sini alıyoruz, hak yiyip hırsızlık yapmıyoruz.

Cevap cok agir geldi :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhancansu09

forever korsan

• Tercih, mizaç, anlayış, kültür, görgü..... Ne derseniz deyin, hepsiyle az biraz alakalı. Herkes kendine göre bir vagona atlıyor.
  • Bu arada gercekten kulakliktan keyif almak icin, 320 kbps muzikler dinlemek gerekiyormus. Yada bi dvd kayit. Simdi kulaklik icime sindi diyebiliyorum. :)
    Ama bir arkadasimda yada bir yerde deneme sansim olursa sm3 ude cok merak ediyorum.
  • 320 bile yetmez kolay kolay Westone 3'e. Mutlaka DVD veya CD veya kayıpsız müzik gerekli. Ve iyi bir player
  • Bu westone 3 ne kadar arkadaşlar? Daha iyisi var mı? Türkiyeden alabileceğim daha iyisi bulunabilirmi?
  • W3fiyati 330€ +kdv turkiyeden pixelsound esentepe-istanbuldan alabilirsin ben oradan aldim. Simdilik dinledigim kaliteli muziklerle cok memnunum. Kulaklik icin yeni tikac yaptiriyorlarmis um-56 gibi imis yarin yada ssli gunu bilgi verecekler
    Daha iyi kulaklik forumdaki tecrubeler ile sabit arkadaslarimiz tavsiyesi sm3 earsonic var diye biliyorum. Ama Turkiyeden alinacak yer yok diye biliyorum. Belki ben yilbasindan sonra getirtmeyi dusunuyorum. Ama daha iyi bir kulaklik iem var ise bilenler paylasir ise sevinirim:)
  • Bu arada Pixel Sound değil, Pixies sound bildiğim kadarıyla...

http://pixiessound.com/

Türkiyeden alınabilecek ise W3 ve IE8den daha iyi birşey yok sanırım. Belki bir de gene Westone um3x var, ama almadan önce ses karakterini araştırın.
  • Ben um3x ile w3 arasinda kaldigimi soyledim. Pixiesdekilerde ne amacli kullanacagimi profesyonel muzisyen mi yada muzik dinlemek icin mi diye sordular
    Sadece muzik dinlemek icin dedim ve bana w3 almami tavsiye ettiler
    Eger yurtdidindan sm3 den daha iyi bir kulaklik bilen var ise burada paylassbilir mi
  • Şu an universal olarak SM3ten iyi bir kulaklık yok gibi.

Custom olarak tabii ki SM3ten daha iyi ürünler var.. (Custom dediğim Westone ES3x veya JH16 gibi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: H.
    Şu an universal olarak SM3ten iyi bir kulaklık yok gibi.

Custom olarak tabii ki SM3ten daha iyi ürünler var.. (Custom dediğim Westone ES3x veya JH16 gibi)

Tesekkurler:)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.