Bildirim
WESTTE 1800 maç sohbet banı
KAHVE DUNYASI Dünyası Lavi Karışık Dolgulu Çikolata Kutulu, 1Kg : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CN733719/?psc=1
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Oha,oyunu bırak -
bıraktım gibi birşey zaten sohbetsiz tadı tuzu çıkmıyor :D team ranked olsa belki ihtiyaç olmaz da : ) -
Nasıl bir küfür ettin çok merak ettim 1800 nedir ? Riot görevlisi bir sıfırı yanlışlıkla koydu sanırım -
benim westte 800 mac vardi trye gectim hemen sifirlandi.westte chat bani sistemi buglu gibi birsey insanlar kötü amaçla kullaniyorlar ben mesela sadece aramda yedigim reportlar ile aldim chat ban nidalee ver yoksa reportlariz 4 kisiyiz diyen birisi vardi en son baktim mactan sonra uyari geldi aninda gectim trye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yuh yuh 1800 nedir ticket falan at oyun çıktığından beri delirmis gibi oynayan arkadaşım var 2000 oyunu var.4-5 yılda anca temizlersin
tr de oynayan arkadasi izlerken gülme krizine giriyorum :D adamlar daha champ seçme ekraninda birbirine tavsiye vermeye basliyolar soyle yap su skili at filan oyun icindede konusmaktan oynayamiyo türkler ama west icin sohbeti kullanmak gereksiz zaten takma kafana
işte bu yüzden TR > West -
sistem burada kısaca seni istemiyoruz , oyunu bırak demiş -
allah kitap sövünce 70 maç yiyen insanlar var ne yaptında yedin onu acaba -
Ticket atıp yedi ceddine söv aldığın ban boşa gitmesin.
Ne küfürler biliyon bilader. -
1800 maçlık ne küfür biliyon ogretsene bize
1800 maç ceza için ne demiş olabilirsin arkadaş bi hele de bize de biz kullanmayalım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kilise mi yaktın -
Benimde 800 küsür var
quote:
Orijinalden alıntı: Bloodplus
Ticket atıp yedi ceddine söv aldığın ban boşa gitmesin.
Mantıklı -
Safagin uzun
Aga bazen sıkıntıdan hata yapana sovuyordum da bu cezayı abarttilar ya
. Westte zaten ağzını açsan flame diye report eden insanlar var . Galiba hakikatten toksik bi playerim . Ama cidden fazla degil mi bu ceza ? Ticket at diyenler ticket atıp ne diyeceğim önerileriniz neler ?
Benim üyeliğinde EUWde 120 maç chat ban ve 40 maç ranked ban vardı TR'ye geçirdim ikiside kalmadı.Haberin olsun siliniyor ceza başka serverlarda
Benzer içerikler
- bir çilingirin kaç parmağı var
- işaretçi hassasiyetini arttır nedir
- hz yasuo sevgilisi ifşa
- uyumlu sevgili nickleri
- yonca yeşili malphite
- lol kaç gb
- afk nedir
- riot mmorpg
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X