Şimdi Ara

Westte hesap açtım fakat ping 60. Normal mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba arkadaşlar oyuna başladığımdan bu yana hep trde oynadım ve oynamayada devam ediyorum fakat westteki atmosferide merak ettiğim için hesap açtım fakat ping 60 da sabit. Burda 20 alıyoruz biliyorsunuz bu normalmidir ? Zamanında trdede 60 pingle oynuyorduk sıkıntı yoktu ama 20 den sonra 60 a geçince hafifte olsa bi gecikme hissettim.

Bunu düşürmenin bi yolu var mı yoksa tamamen internet sağlayıcılarımız tr de olduğu için mi böyle ? Karşımdaki rakip benden daha az pingde oynuyorsa bu sıkıntı yaratırmı bana

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 31 Mayıs 2018; 0:35:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• normal.
  • Norain kullanıcısına yanıt
    Düşürmeyede gerek kalmadı 4-5 oyun sonra alıştım özellikle adc oynadım kite yapıyım çok skill atıyım bakalım nasıl aradaki 40 ping farkı büyükmü diye hiç bi sıkıntı yok trde oynamaktan farksız şuan bana. Ayrıca türklerede denk geldim onlara sorduğumda 75 80 civarı olduklarını söylediler. Gene halime şükrediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 31 Mayıs 2018; 7:12:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tr deki pingin fake olduğunu düşünüyorum. Tr de 28 Ping westte 74 ping alıyorum. Bir farkı yok bence. Aynı değerler.
  • Koreliler bile 20 ping görünce çıldırıyorlar biz alıştık 60-70 pingle oynamaya...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiçbir fark yok demişsiniz de güldürdünüz

trde hareketler çok daha smooth

hızlıca sağ sol yaparsanız anlarsınız ne demek istediğimi
  • Ben de size ters örnek vereyim. Oyuna westte başladım, yıllardır pinge alışığım dolayısıyla. 63-64 alıyorum şu sıralar, Türk serverında arkadaşlarımla oynamak için girmeye başladım bu yılın başlarında, fark net belli ediyor kendini. Weste hesabını geçiren arkadaşım da rahatsız oldu açıkçası, gp ve lee gibi şampiyonları oynarken fark ettiğini söylüyor ping farkının. Zaten uzun süre arkadaşlarla oynarsam euw geçince sağ sol yaparken gecikme hissediyorum, adc oynasam muhtemelen rahatsız olurdum baya. Hatta gözüm pinge kayıyor istemsizce lag mı girdi ya da oto steam güncellemesi mi oluyor diye bakınıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS 2 FPS değerleri normal mi?
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.