Şimdi Ara

Westte rp çekmek (Önerilerinize Açığım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler aklıma bi fikir geldide. Bildiğiniz gibi westte rp baya pahalıya geliyor. Aklıma şöyle bir fikir geldi. Trde çar açıp rp çekip westte geçirip asıl çara hediye olarak atabilirmiyim ? Böyle birşey mümkünmü ?

• gümrüğe takılır qnq
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fararith

gümrüğe takılır qnq

Yapma yav. O kadarda heveslenmiştim
  • Yapabilirsin ama sağlam yüklemen lazım 2600 rp gitcek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyle yapicagina ; trde hesabina rp cek 2600rp uzeri sonra ticket at tr ye gecicem diye tr deki hesabindan 2600rp westteki hesabina aktarsinlar sende ne yapiyosan yap

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtkykc

Yapabilirsin ama sağlam yüklemen lazım 2600 rp gitcek

6450 Çekicem işte yeter bana herhalde. 1. seviye karakteri geçirebiliyormuyuz acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: g00dFeeLinq

Oyle yapicagina ; trde hesabina rp cek 2600rp uzeri sonra ticket at tr ye gecicem diye tr deki hesabindan 2600rp westteki hesabina aktarsinlar sende ne yapiyosan yap

Sıkıntı yaratmazmı bana sonradan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChanqeR

quote:

Orijinalden alıntı: g00dFeeLinq

Oyle yapicagina ; trde hesabina rp cek 2600rp uzeri sonra ticket at tr ye gecicem diye tr deki hesabindan 2600rp westteki hesabina aktarsinlar sende ne yapiyosan yap

Sıkıntı yaratmazmı bana sonradan ?

Hayir hicbir sekilde sorun olmaz trde hesap ac en az 2600rp olsun hesapta , ardindan ticket at trye gecicem tr serverindeki hesabimdaki rp nin bu hesabima aktarilmasini istiyorum diye .

• 6450 RP --- 65 lira
    3620 Riot Points (Eu West ) 71 lira

Trden aldığın 6450rp 2600 zaten gidio sana kalan 3820 200 rp için 5 tl vermiş oluyosun sacma başka taktik lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoricoDH -- 13 Haziran 2014; 21:06:57 >
  • Hocam westte ben paypal ile rp alıyorum fiyatlar normal geliyor tabi tr ile fark olur ama yapacak bişey yok geçtiysek katlanacaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 13 Haziran 2014; 21:12:34 >
  • 250 liralık falan çekeceksen adam akıllı bi işe yara bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.