Bildirim
Westte rp çekmek (Önerilerinize Açığım)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
gümrüğe takılır qnq -
quote:
Orijinalden alıntı: Fararith
gümrüğe takılır qnq
Yapma yav. O kadarda heveslenmiştim -
Yapabilirsin ama sağlam yüklemen lazım 2600 rp gitcek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyle yapicagina ; trde hesabina rp cek 2600rp uzeri sonra ticket at tr ye gecicem diye tr deki hesabindan 2600rp westteki hesabina aktarsinlar sende ne yapiyosan yap
quote:
Orijinalden alıntı: mrtkykc
Yapabilirsin ama sağlam yüklemen lazım 2600 rp gitcek
6450 Çekicem işte yeter bana herhalde. 1. seviye karakteri geçirebiliyormuyuz acaba ? -
quote:
Orijinalden alıntı: g00dFeeLinq
Oyle yapicagina ; trde hesabina rp cek 2600rp uzeri sonra ticket at tr ye gecicem diye tr deki hesabindan 2600rp westteki hesabina aktarsinlar sende ne yapiyosan yap
Sıkıntı yaratmazmı bana sonradan ? -
quote:
Orijinalden alıntı: ChanqeR
quote:
Orijinalden alıntı: g00dFeeLinq
Sıkıntı yaratmazmı bana sonradan ?
Hayir hicbir sekilde sorun olmaz trde hesap ac en az 2600rp olsun hesapta , ardindan ticket at trye gecicem tr serverindeki hesabimdaki rp nin bu hesabima aktarilmasini istiyorum diye .
6450 RP --- 65 lira
3620 Riot Points (Eu West ) 71 lira
Trden aldığın 6450rp 2600 zaten gidio sana kalan 3820 200 rp için 5 tl vermiş oluyosun sacma başka taktik lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoricoDH -- 13 Haziran 2014; 21:06:57 > -
Hocam westte ben paypal ile rp alıyorum fiyatlar normal geliyor tabi tr ile fark olur ama yapacak bişey yok geçtiysek katlanacaz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 13 Haziran 2014; 21:12:34 >
250 liralık falan çekeceksen adam akıllı bi işe yara bence
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X