Şimdi Ara

Westtede çok troll var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba artık canıma tak etti dayanamıyorum.Her oyun en az bir feeder,afk,troll üçünden biri geliyor sakin olmaya çalışsamda adam hem karşısındakine ezilip hemde "Karşımdaki feedlendi ben feedliyom" "Jungle ben senin ******* bi kere gank gelmedin ******" gibi şeyler duyunca benimde moralim bozuluyor doğal olarak oyunu kaybediyoruz.Şuan 22 levelım.Biraz daha dayansam 30 olsam Dereceli oyunlardada bu tip insanlar çok var mı ve West'Te oynayan arkadaş varsa oradaki durum nasıl ? İlk 10 maçımı hangi sunucuda atmalıyım ?

• West-Tr low eloda çok farklı değil sadece küfürler farklı dilerde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • West low eloda fransiz cocuklar var bazilarinin ingilizcesi burdakilerden kotu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • normal oyunlarını bilmiyorum fakat rankedda mevcut değil. En azından ben rastlamadım.
    Ayrıca şöyle bir artısı mevcut, Türkiye'de oynayan oyuncu sayısından çok daha fazladır oradaki oyuncu sayısı.. Dolayısıyla, bir kez trolleyen kişi tekrar sana gelmiyor.
  • Westte yaklaşık 120-130 arası ranked maçı attım . Cidden buna dikkat ettim sadece 2 tanesinde afk vardır . Troll bana 1-2 kere denk geldi . Gerçekten oyun içinde saygılılar . (Türk gelmediği sürece) herhangi bir trollük yaptığında Türk müsün diye soruyorlar artık bu derece . Oyundan zevk almak istiyorsan 40 tl hiçbir şey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Westteyim arada cıkıyo 10 taneden 2 tane belki
  • Normal oyunlarda troll olanlar var westte de fakat derecelide farkı hissedersin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    lol mu daha dengeli dota 2 mi
    9 yıl önce açıldı
    Bu Kadar Troll Yeter
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Westteyim 30 levelim unranked hero almaya çalışıyorum TR de platinim ve ciddi bir fark var normal oyunlarda TR de instalok var westte şuana kadar hiç görmedim adam soruyor Mid gidebilirmiyim diye düşünün bir kere bilmeden lockladım bi anda takım şaşırdı napıyor bu diye :D
  • Troll değilde Alman ve Fransızlar var bunlar oynamaktan zerre anlamıyorlar silverdayken rezillik ötesiydi.
  • La Allah aşkına. 22 lv'sin 30 olup geçmek nedir. Git baştan aç baştan kas server değiştireceksen.
    Ayrıca bronz ve silver seviyesinde her yer aynıdır yahu oyunu bilmeyen çocuk 10 maçtan 4 kazansa silver 3-4 işte ? flame az olsa da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoNTHERoK -- 26 Ağustos 2014; 19:36:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoNTHERoK

La Allah aşkına. 22 lv'sin 30 olup geçmek nedir. Git baştan aç baştan kas server değiştireceksen.
    Ayrıca bronz ve silver seviyesinde her yer aynıdır yahu oyunu bilmeyen çocuk 10 maçtan 4 kazansa silver 3-4 işte ? flame az olsa da.

Bu hesabıma o kadar para yatırdım West'te başlasam şimdi bir daha geçiş ücretinden daha fazla harcarım en azından 40 tl vermek daha mantıklı geliyor,birde ordaki düşük seviyelerdeki maçları bir daha oynamak istemiyorum.Kararsız kaldım ama geçeceğim sanırım.
  • Konuyla alakası yok ama westte unranked hesabım var 24 skin 2 si rare dükkana bakabilirsin west rahatlığın sw si normal gameler dahil fazla olay olmuyor Türk yoksa oyunda rahatsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • normal oyunda tonla troll var fakat rankedda tek bir sorun bile yok sadece yeteneksiz diyeceğimiz oyuncular var onlarada müdahale edemeyiz. Normal gamede adc oynayamıyorum yanımda ki supp lar hep troll çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Craus47

quote:

La Allah aşkına. 22 lv'sin 30 olup geçmek nedir. Git baştan aç baştan kas server değiştireceksen.

Bu hesabıma o kadar para yatırdım West'te başlasam şimdi bir daha geçiş ücretinden daha fazla harcarım en azından 40 tl vermek daha mantıklı geliyor,birde ordaki düşük seviyelerdeki maçları bir daha oynamak istemiyorum.Kararsız kaldım ama geçeceğim sanırım.

30 bile olmadan ne kadar yatırdın ki ?
    Dediğim gibi ingilizce konuşulmasından başka bir fark olmayacak. Bir de küfür fazla olmayacak o kadar. =)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Craus47

quote:

30 bile olmadan ne kadar yatırdın ki ?
    Dediğim gibi ingilizce konuşulmasından başka bir fark olmayacak. Bir de küfür fazla olmayacak o kadar. =)

Teşekkürler hocam verdiğin bilgiler için bakalım artık geçmeyeceğim gibi şuan

• sürüsüne bereket :)
  • çok var sakın gelmeyin hele bu fransız bebeler yeni birşey öğrenmiş ''ton mere'' diye, bizdeki anan zaa nın fransızcası gibi düşün hiç çekilmiyor sakın gelmee
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.