Şimdi Ara

Westten TR geçmek için 2600 rp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkezi bedava gecirdi serefsizler millet gitmeye calısıyor ben gelmeye suporta msj atıyom adam alamıyorum diyor 2600 rp alıp gec diyor boyle sacma ismi olur millet bedavadan geçiyor biz paramı vericez yaptıkları ise bak birde 30 lvlde transfer hakkı doguyordu 1 kerelik ücretsiz degilmiydi o ?

• Millet geri gelmek için uğraşıyor, sen geçmek için.
  • manuel geç ?
  • 2600 rp istiyor supporta tekrar msj attım bana bu msjı attı

Özür dilerim fakat karşılaştığın sorunu anlamakta güçlük çekiyorum. Sana yardımcı olabilmem için durumu olabildiğince ayrıntılı olarak açıklayabilir misin?

İşbirliğin için şimdiden teşekkür ederim. Umarım kısa sürede çözüm buluruz!

Bunu ing olarak anlatabilecek varmı ?Geçmek istedigimi türkçe suppporta msj attım nasıl anlamıyor anlamdım gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: BebemanseR

Herkezi bedava gecirdi serefsizler millet gitmeye calısıyor ben gelmeye suporta msj atıyom adam alamıyorum diyor 2600 rp alıp gec diyor boyle sacma ismi olur millet bedavadan geçiyor biz paramı vericez yaptıkları ise bak birde 30 lvlde transfer hakkı doguyordu 1 kerelik ücretsiz degilmiydi o ?

Neden istiyorsun ?
  • Konuyu kardesimin hesabı acıkkaldıgından bu hesap uzerinden cevaplıyıcam :) Soyle soyleyeyim ranked takım yapıcaktık 2 kuzen 1 arkadas birde kardesimvar 5 kisiyiz aksamları atıyoruz ama kuzenin heasabı westte kaldı 4 kisi kaldık ve yaklasık 45-50 hero acık yoksa yeni hesap alırdık buyuzden gecirmek istiyorum onun hesabı supporta yazıyorum ama adam akıllı bi cevap vermedi basma kalıp yanıtlar veriyorlar
  • İşiniz zor valla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.