Şimdi Ara

Westten TR'ye geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar dünden beri Riot'a ticket atıp duruyorum. Ancak hiçbir şekilde beni bedava geçiremeyeceklerini söylüyorlar. Bildiğim kadarıyla 5 kişi bir takım olarak başvurduğunda bu olay oluyordu. Eğer benimle beraber tr sunucusuna geçmek isteyen olursa hesabım Aquima 4 kişi lazım sadece :D (Veya riotta yetkili bir abimiz var ise aramızda o da geçirebilirse çok memnun olurum )

• 2 kere düşün dostum dönüşü olmayan bir yola girmek üzeresin
  • TR'ye arkadaşlarım için girmek istiyorum şahsen yoksa TR'nin durumunu bilmedğimden değil. Ancak West'de hiç türk arkadaşım kalmadı...Bu sebepten acil 4 kişi lazım :)
  • Ben de TR'den West'e geçicem burada 15 kadar yakın arkadaşım olmasına rağmen.
  • TR Geçmek için de 2600 ro vermek istemiyorum. Ve hala 1 kişi bile bulamadım. -.-
  • ne dememi bekliyosun gidip riot glandal qnqma bizim bi eleman var onu bi tr ye geçittirsene dememi mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Snow

ne dememi bekliyosun gidip riot glandal qnqma bizim bi eleman var onu bi tr ye geçittirsene dememi mi ?

Söyleyebilirsen çok makbule geçerdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiron

quote:

ne dememi bekliyosun gidip riot glandal qnqma bizim bi eleman var onu bi tr ye geçittirsene dememi mi ?

Glandala whatsapptan yazdim gecircek seni konu linkini de attim ona sorun olmaz geciririz onu dedi
    Daha sonra trye gecince ona gecirmesinler dikkatli olsun bu yolun geri donusu yok dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: GuKaMa

quote:

quote:

Glandala whatsapptan yazdim gecircek seni konu linkini de attim ona sorun olmaz geciririz onu dedi
    Daha sonra trye gecince ona gecirmesinler dikkatli olsun bu yolun geri donusu yok dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: GuKaMa

quote:

quote:

Selam söyle Glandala severim keratayı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.