Şimdi Ara

Westworld mobil oyunu ön kayıtlara başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Sinemanın kült yapımlarından Westworld’ün dizi versiyonu ikinci sezonuna girerken ilk işaretleri verilen mobil oyunu da yayınlanmak üzere. Westworld Mobile ön kayıtlara bu hafta itibariyle başlamış durumda.

Westworld Mobile neler sunuyor?

Oyunda bir Delos çalışanı olarak görev yapıyorsunuz. Yapay zekâ karakterlerin üretilmesinden bakımına ve Delos Park’ın yönetimine kadar her ayrıntıyla ilgilendiğiniz oyunda müşterileri de memnun etmeniz gerekiyor. Dizinin Dolores gibi popüler karakterleri ile etkileşime geçme imkânınız da var. Oyunda para kazandıkça yeni mekanlar ve karakterler açılabilecek.

Ayrıca Bkz.DonanımHaber Android uygulaması yayında!

Animasyon tarzında hazırlanan oyun biraz daha Fallot Shelter mantığını hatırlatıyor. Yani oyunla sürekli olarak bir etkileşim içerisinde olmanız gerekecek gibi. Ön kayıtlarda Lawrence karakteri hediye ediliyor. Eğer kayıtlar daha fazla olursa oyun içinde para ile satılacak eşya ve üretim paketlerinden bazıları hediye edilecek. Oyunun Nisan ayı içerisinde indirmeye sunulacağı ifade ediliyor. 

• klasik bir free to play... sevdiğimiz ne varsa paraya çevirmeye çalışıyorlar...

yine de ön kayıt oluşturdum tabii... :)

• Kayıt yaptık bakalım tam olarak apple store da çıkış tarihi nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aylardan Mayıs emmeeee, hareket yok
  • yazıldım
  • Arkadaşlar ön kayıt olduğum halde bana bildirim emaili gelmdi
    oyunu yükledim fakat host'ları evlerin içerisine kendimiz atamıyor muyuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.