Şimdi Ara

Whaff Hakkında Genel Bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Malum herkes internetten, home office çalışarak veya durduğu yerden para kazanmaya çalışır hale geldi. Çok zor olduğu bilinmekle birlikte imkansızda değildir.

Bugün size 3 aydan beri kullanmaya başladığım bir uygulamayı tanıtmaya çalışacağım.
    Uygulamanın ismi WHAFF. BURADAN İNDİREBİLİRSİNİZ! Uygulama klasik bir paylaşım reklam istasyonudur.

WHAFF NEDİR?
    Whaff ABD merkezli bir android sistem reklam firmasıdır. Whaff, reklam vericilerin kullandığı bir aracı reklam firmasıdır. Firma reklamını aldığı firmaların tanıtımını çekici kılabilmek için kar paylaşımını kullanıcıları ile yapmaktadır.

WHAFF BANA NEDEN PARA VERSİN?BENCE SAÇMA DİYORSANIZ.
    Bir Halkla İlişkiler ve Reklamcılık mezunu olarak şu şekilde açıklıyayım. Malumunuz üzere internet dünyasında reklam vermek öyle ucuz bir girişim değildir ve reklam vericiler farklı yollar aramakta ve daha çok insana ulaşmayı hedeflemektedir. WHAFF üyelerine bir getiri kaynağı olabilmediği için tercih sebebidir.WHAFF çalışma sistemi şu şekildedir. Reklam vericiler belirli bir ödenek ayırarak Whaff firmasına girişimde bulunur ve Whaff'ta bu gelirinin bir kısmını kullanıcıları belirli tarihler arasında dağıtır.
    Örneğin Sırasıyla
    -A oyununun toplam getirisi toplam 0.60cent
    -A Oyununu indirin.0.10 cent
    -Uygulamaya kayıt olun. 0.10 cent
    -Uygulamayı farklı 3 günde 3 dakika oynayın her oyun için 0.10 * 3 = 0.30 cent
    -Tüm bu görevleri yapınca 0.10 cent

WHAFF 'A KAYIT OLMA.
    Yukarıda ki linkten ve ya GOOGLE Play Store'dan indirebilirsiniz.
    Tüm dünya genelinde 1 Milyondan fazla kullancısı mevcuttur.
    Uygulamayı indirdikten sonra Facebook aracılığı ile kayıt oluyorsunuz.
    Bu kadar.

İNDİRDİM. Şimdi Ne Yapmam Lazım?
    Whaff içeriğinde 3 farklı şekilde para kazanabilirsiniz.

1 Premium Picks = REKLAM VERİCİLERİN UYGULAMALARI, buradan az önce yukarıda bahsettiğim gibi uygulamalarla para kazanabilirsiniz.

2 Whaff Picks= Whaff'ın kendi oyunları, bunları indirmenize gerek yoktur. Yaklaşık 20 farklı oyun bulunmaktadır en az 0.08 cent en fazla 0.20 cent 'i oyunlarda ki hedefleri yerine getirerek kazanabilirsiniz. 20 den fazla oyun bulunmaktadır.

3 Katılım = Bu uygulamanın kendi kullancı sayısı hesabı için yaptığı birşey. Evet buradayım gibi bir şey her gün buradan 0.03 cent kazanabilirsiniz.

Ödeme Limitleri ve Seçenekleri
    Whaff ödeme yapmak için limit belirlemiştir ve bir çok farklı şekilde ödemesini yapmaktadır.
    Sırasıyla
    iTUNES için 12$
    GOOGLE İÇİN 10$
    PLAYSTATION İÇİN 10.5$
    STEAM 22$
    LOL 12$
    KARMA 10.5$
    AMAZON 10.5$
    FACEBOOK 12$
    MINECRAFT 26$
    BLIZZARD 21$
    SKRILL 11$
    PAYPAL 10.5$

Rakamlar günceldir (23.01.2016). Ödemeleriniz talebinizden en geç 24 saat içinde hesabınıza aktarılır. Paypal hem alt limitte olduğu için hem de kullanıcısı en çok olan seçenek olduğu için tercih ediliyor.

Kazanabilir miyim acaba? diyorsanız?
    Şu an güncel olarak bugün 23.01.2016 da en çok kazanan üye 19.35$ yapmış. Bugüne kadar en çok kazanan 22.045,22$ kazanmış. Yani bu kişiler oturarak günde belki de en fazla 15-20 dk sını ayırarak günde 70 TL veya 65.000 TL para kazanmış. Hani insanın babası bile vermez derler ya o işte.

Çevreniz genişse, referans sistemi mevcut. Size verilen kodu arkadaşınıza verin KAYIT OLURKEN SORULAN REFERANS KODUNU YAZSIN ANINDA 0.30 CENT KAZANIYORSUNUZ. 10 arkadaşınız size 3$'ı sadece uygulamaya kayıt olarak kazandırabilir.

1$ ın günümüzde 3 TL civarında olduğunu düşünürsek. günlük 10-15 dakika ayırarak aylık 50-100 $ kazanabilirsiniz.

Umarım faydasını görürsünüz. Ben gördüm ve görüyorum. Zamanınad WİNAT9 reklam izleme uygulamasından aylık 150$ ları zorluyordum :). Burada da iddialıyım. Arkadaşlar üye olurken referans olarak benim kodumu yazarsanız sevinirim. Bu bilgi karşılığında 0.30$ benden eksik görmeyin.

En azından deneyim kazanacaksınız inanın!
    REFERANS KODUM: CX38066

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.