Şimdi Ara

Whaff Rewards'la Para Kazanmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, Whaff Rewards diye bir uygulama var, bu uygulama sayesinde, bedava dolar kazanıyorsunuz, 10-12 dolara ulaşınca paypal, steam, google play üzerinden parayı kullanabiliyorsunuz. Ben bu sayede CS:GO yu satın aldım ayrıca Clash of clans'ta 5.inşaatçımı almamıda buna borçluyum. Whaff Rewards'ı İndirip facebook hesabıyla giriş yaptıktan sonra gelen pencereye, AM46488 yazarsanız hem siz hemde ben 0,30 dolar para kazanmış oluruz, sizde arkadaşlarınızı davet ederek kolayca para kazanabilirsiniz, ayrıca ne kadar çok arkadaş davet ederseniz o kadar hızlı para kazanmış olursunuz. Sadece Arkadaşlar davet ederek değil çok kısa uygulamaları indirerek te dolar kazanabiliyorsunuzy, sadece programın size sunduğu teklifleri yapmanız yeter,Bu İşlemler Tamamen YASAL'dır.Programa benim sayemde başladıysanız bu kodu girmenizi istiyorum Teşekkürler :)

• Cidden süper uygulama bende psn koduna dönüştürdüm yeni katılacaklar 0.30$ kazanmak için girişte AR26461 kodunu girin
  • yok öyle bişey gençler şu trollere inanmayın para falan vermiyorlar boşuna vaktinizi harçamayın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.