Şimdi Ara

Whaff'tan Saatte 5 Dolar Kazanma Garantili Taktik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle bilmeyenler için Whaff'tan bahsedelim.

Daha önce de konusu açılmıştır. Whaff android telefonunuza indirilen bir uygulama. Google Play Store'da var.

Programı indirip facebook hesabınızla programı açıyorsunuz. Bir kereliğine de olsa sizden davetiye kodu istiyor.

Programa 50 cent gibi bir parayla ile başlamak isterseniz davetiye kodu olarak CC29081 numarasını girmeniz yeterli.

Bunu girdikten sonra Whaff Picks ve Premium Picks'teki uygulamaları indirip, veya bir kaç dakika kalarak bakiyenizi doldurabilir ve parayı çekebilirsiniz.

Fazla biriktirme yapmayın. Banlarlar. Mutlaka deneyin.

Uygulama adı Whapp Rewards

Taktik ;

1- Facebook Üzerinden +10.00 Üyesi Olan Oyun,Mizah Ve Benzeri Gruplara Kayıt Olun. (Grup Linki İsteyenlere Pm İle Yolluyabilirim)
    2- Bedava TL Kazanmak İçin 3 Yorum Atın Ve Gönderiyi Beğenin Ardından Bana Mesaj Atın Diye Bir Durum Paylaşın (Tabi Hattınzıda Bulunan TL Miktarının Fotografını Çekin İsterseniz Paint İle Yükseltebilirsiniz Veya Pm Atarsanız Örnek Resim Atabilirim.)
    3-Büyük İhtimalle 100'lerce Kişi Sizi Ekleyecek Ve Mesaj Atacak Nasıl Yaparım Diye Siz Google Playdan Uygulamanın İsmini Ve Linkini Atın İndirmesini Söyleyin Kurulum Sonrası Gelen Ekrana Vereceğiniz Kodu Girmesini İsteyin.
    4- Ve İndirip Kodu Girdi Tabi Kandırmak Olmaz Sizde Ona Kendi Kodunu Başkalarıyla Paylaşarak Para Kazanacağını Söyleyin Ve Onu TLye Çevirebileceğini.

Not2: 10 Dolar Yapıp Çekin Şahsen Ben Baya Yükselttim 80 Dolar Çekim Talebi Verdim Hesabımı Banladılar Daha Sonra Başka Telefondan 10 Dolar Yapıp Talep Ettim Ödeme Geldi Fazlaya Kaçmayın.

Bazı İyi Niyetli Arkadaşlar İnsanları Tl Diye Kandırıyosunzu Diyebilir Fakat Kandırmıyoruz Paypal İle Çekip Kazanabileceğini Söylüyoruz Karşıdaki Kişiye.

Ben Gerçekten İlk Çıktıgında Bu Taktikle Baya Kazanıyodum Belki Forumdan Bazı Arkadaşlarda Gruplarda Bedava Kontör Diye Paylaşımlar Görmüştür Hadi Kolay Gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bardsong10 -- 1 Ekim 2015; 19:18:21 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.