Şimdi Ara

WHARFEDALE DİAMOND 9 SERİSİ; İNCELEMELER, YORUMLAR, FOTOĞRAFLAR... (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.097
Cevap
7
Favori
103.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adama diyelim de 2 granit kestirip koysun canavarların altına
  • evet adamı tanımıyorum (Türk müş yaw.. ) böyle önyargılı olmam da yanlış ama.. ev haline bakarsak deneysel bir iş olmadığı kesin. hobi iş ne derseniz diyin bence çılgınlık..
    ayrıca o kadar büyük kolonları tam verimle süremediğiniz sürece gerçek verim almak mümkün değildir diye düşünüyorum. yani bu sistem 400w gücündeyse ve 50m² lik bir salonda 100w ile sürüldüğünde (ebatlarına bakarsak db seviyesi tahamül edilemeyecek sınırlardadır.) verimli olmaz.
  • Neden verimle süremesin ki adamcağız, ortadaki elekt. sehpahasının yanına iki tane pc kasası gibi kule dikmiş bakın. Onlar power
  • Sevgili Oronra nın dediği gibi o powerlar Mark Levinson 33 (dual mono).

Her birisi 8 ohmda 300watt ve 198kg'dır.
  • çünkü kolonlar belirli bir ses seviyesine açılması gerekir verim alınabilmesi için. yani ev ortamında 300w güçte o evdeki cam ve benzeri hiçbir malzeme sağlam kalmaz.. yoksa maşşallası var sistemin açsın sonuna kadar..
  • orada mark levinson var onlar suremezse artik solenecek bisey yok.biz 15,20m2 lik odalara cihazlar koyuyoruz sesini acabiliyormuyuz ( oranlasak yarimizdan fazlasi acamiyordur ) hayir.belki doktarasini yapmis abimiz de acamiyor ama odada wilson audio ve mark levinson var.bende o para olsa bende alirdim o ayri.almayacak olan var mi aramizda ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufukman

çünkü kolonlar belirli bir ses seviyesine açılması gerekir verim alınabilmesi için. yani ev ortamında 300w güçte o evdeki cam ve benzeri hiçbir malzeme sağlam kalmaz.. yoksa maşşallası var sistemin açsın sonuna kadar..

Çok, ama çok yanlış bilgi. Watt arttıkça hoparlörlerin daha yüksek ses seviyelerine daha rahat çıktıkları, distorsiyon yani bozulmanın azaldığı doğrudur ama Wattaj arttırmanın önemli sebeplerinden biri belkide en önemlisi, sesi erken ayağa kaldırıp detayı arttırmak dolayısıyla düşük seste çözünürlüğü yüksek, analitik ve detaylı bir ses almaktır.

Sistem süper, zevk çok rafine, söylenebilicek tek şey var harika. Bundan ötesi kedinin ulaşamadığı ciğere mundar demesi. Tamam onuda yapalım ama, kimseyi rencide edecek sözler kullanmadan, yanlış bilgiler verip insanları yanıltmadan.

• arkadaşlar resimdeki üstad gibi sizin resimleriniz de bir gün böyle sistemlerle birlikte yayınlanırsa hiç şaşırmamAllah cebinize ve kulaklarınıza zeval vermesin yeter kimutlaka müthiş sesi vardır bu sistemin ama bana görüntü hiç hoş gelmedi.
  • Bu dediğini son birkaç ayda takip edebildiğim kadarı ile, yapabilecek bir altanpsx var gibi
    quote:

Orjinalden alıntı: feelulive

arkadaşlar resimdeki üstad gibi sizin resimleriniz de bir gün böyle sistemlerle birlikte yayınlanırsa hiç şaşırmamAllah cebinize ve kulaklarınıza zeval vermesin yeter kimutlaka müthiş sesi vardır bu sistemin ama bana görüntü hiç hoş gelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 20 Ocak 2009; 18:47:40 >

• Allah daha güzellerini sizlere versin....
  • quote:

Orjinalden alıntı: altanpsx

quote:

Orjinalden alıntı: ufukman

çünkü kolonlar belirli bir ses seviyesine açılması gerekir verim alınabilmesi için. yani ev ortamında 300w güçte o evdeki cam ve benzeri hiçbir malzeme sağlam kalmaz.. yoksa maşşallası var sistemin açsın sonuna kadar..

Çok, ama çok yanlış bilgi. Watt arttıkça hoparlörlerin daha yüksek ses seviyelerine daha rahat çıktıkları, distorsiyon yani bozulmanın azaldığı doğrudur ama Wattaj arttırmanın önemli sebeplerinden biri belkide en önemlisi, sesi erken ayağa kaldırıp detayı arttırmak dolayısıyla düşük seste çözünürlüğü yüksek, analitik ve detaylı bir ses almaktır.

Sistem süper, zevk çok rafine, söylenebilicek tek şey var harika. Bundan ötesi kedinin ulaşamadığı ciğere mundar demesi. Tamam onuda yapalım ama, kimseyi rencide edecek sözler kullanmadan, yanlış bilgiler verip insanları yanıltmadan.

+1 süper.

@Ufukman sevgili kardeşim dediğin doğru olmakla birlikte bu sistem hakkında daha fazla fikir yürütmeyelim.sadece bu sistemin idrak-ı felsefesini yapalım.halbu ki çok iyi.
    emin ol ki o sistemde volumu zorlarsan doğalgaz gibi patlayacaktır.ama herkeste olan zayıflık volumu köklemk ise o adam 200KG Mark Levinson ile zorlamıyor.demir gibi irade de vardır.

• Bu kıyağımı unutmayın

WHARFEDALE DİAMOND 9 SERİSİ; İNCELEMELER, YORUMLAR, FOTOĞRAFLAR...

http://img155.imageshack.us/my.php?image=diamond10leafletfrontvm9.jpg

https://store.donanimhaber.com/18/18/0e/18180e334b5330dc08bcf606ca1df850.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 21 Ocak 2009; 19:03:20 >

• YA NAPTIM DOSTUM DUR DAHA KAŞINTIM YENİ BİTTİ YA
  • imageshack da bir hata mı var kendi gönderdiğim resimleri kendim göremiyorum
  • sevgili sadays bende göremiyorum,tekrar denemelisin sanırım.hadi meraktan öldüm ben zaten
  • 10.7 nin işçiliği güzel gibi duruyor. En azından resimdeki duruşunu çok begendiğimi soyleyebilirim.
  • imageshack saçmalıyor bir başka siteye yükledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 22 Ocak 2009; 16:51:07 >
  • Ben de göremiyorum. Yeni linkte de resim küçük birşey anlaşılmıyor sadays üstad
  • bu sabah düzelmiş ilginç
  • quote:

Orjinalden alıntı: Oronra

10.7 nin işçiliği güzel gibi duruyor. En azından resimdeki duruşunu çok begendiğimi soyleyebilirim.

dinlemek lazım acaba ikinci bas sürücüsü 9.6 nın üstüne ne ekler acaba sese?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.