Şimdi Ara

WHARFEDALE DİAMOND 9 SERİSİ; İNCELEMELER, YORUMLAR, FOTOĞRAFLAR... (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.097
Cevap
7
Favori
103.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Oronra

sevgili üstad, duvardaki tabloların sallanması iyi bişi degil, özene bözene yaptığın yerleşimde sorun olduğunu gosteriyor.
    Herkeze giderken mersine sen gitmişsin tersine

İnsanlar rezonansdan kaçmak için dünya paralar harcayıp akustik önlemleri alıp rezonans onleyici bir çok şey kullanıyor. Sense tablolar sallanıyor diyorsun ve hesaplayarak yerleşim yaptığını soylüyorsun. bence tekrar hesap yapmalısın. Bi terslik var

dostum zaten ilk mesajımda üstüne basa basa söylemek istedim.sadece güç belirtisiböyle anlaşılacağını bildiğim için böyle bir yorum yapmaktan her zaman kaçınırım.kimse müziğin ritmine katılan tabak çanak seslerinden veya gereksiz tireşimlerin çıkardığı seslerden zevk almaz sanırımzaten duvarımın titremesi beni oturduğum binayıda bir daha gözden geçimeme neden oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rap_üstad -- 17 Ocak 2009; 19:26:57 >

• quote:

Orjinalden alıntı: rap_üstad

quote:

Orjinalden alıntı: Oronra

sevgili üstad, duvardaki tabloların sallanması iyi bişi degil, özene bözene yaptığın yerleşimde sorun olduğunu gosteriyor.
    Herkeze giderken mersine sen gitmişsin tersine

İnsanlar rezonansdan kaçmak için dünya paralar harcayıp akustik önlemleri alıp rezonans onleyici bir çok şey kullanıyor. Sense tablolar sallanıyor diyorsun ve hesaplayarak yerleşim yaptığını soylüyorsun. bence tekrar hesap yapmalısın. Bi terslik var

dostum zaten ilk mesajımda üstüne basa basa söylemek istedim.sadece güç belirtisiböyle anlaşılacağını bildiğim için böyle bir yorum yapmaktan her zaman kaçınırım.zaten duvarımın titremesi beni oturduğum binayıda bir daha gözden geçimeme neden oluyor

Sen etraftaki rozonansa neden olacak eşyaları sabitlemeyi dene bak dinlediğin müzikten daha çok zevk alacağına inanıyorum. Benim evde AVR den CSII dsp modunda baslar iki misline çıktı halde hiç bişi yerinden oynamıyor.

• kontrolsuz guc ,guc degildir
  • quote:

Orjinalden alıntı: zart

kontrolsuz guc ,guc degildir

bağamı dedin

• quote:

Orjinalden alıntı: tamerege

arkadaşlaer gözümüz aydın az önce aldığım bir bilgiye göre wharf. 10 serisi geliyormuş,9.6 nın veliahtıda 10.7 olacakmış

• 10 serisi diomand lar gelince ilk iş 10.7 leri dinlemek olacak.bakalım 9.6 yı tahtından indirebilecekmi?
    görüntü ve kalite olarak daha iyi olduğu söylendi.bekleyip göreceğiz
  • rap_üstad keşke senin gibi sesi açabilme olasılığım olsa, kısığa yakın dinliyorum,bunun biraz üstüne çıkınca 9.6lar bas ve tiz olarak kendini göstermeye başlıyor,ancak apartmanda diğerlerini rahatsız etmeyelim diye fazla açmıyorum sesi.videonu yükle de izleyelim,9.6 almadan önce çok video arayıp bulamamıştım nette

sefalenk dostum,ben de rx-497 stereo alıcı var,9.6lara yetiyor ,rx-797 biraz daha güçlü,fiyatları uygun.
    http://www.yamaha.com/yec/stereoreceivers/rx.html?CTID=5000600&CNTYP=PRODUCT

ayrıca a-s ve ax serisi amfiler var,fiyatları nasıl bilmiyorum ama.
    http://www.yamaha.com/yec/separate/integratedamp.html?CTID=5002300

• wharfedale 10.7leri göremedim hiçbiryerde,link var mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: kontrolsuz_guc

quote:

Orjinalden alıntı: zart

kontrolsuz guc ,guc degildir

bağamı dedin

guldurdun beni ya sagolasin arkadas

• selam... benim görüşüm önce woofer almayın bu masrafı ileride gerek duyarsanız yapın ki bu takımlarda woofera ihtiyaç olmayacaktır ... benim dinlediğim avrler yamaha 663 , pio eski 908 , harman avr255 denon 1709 .. aslında bir kaçtane daha var ama bunların verdiği ses bana göre çok tatmin ediciydi... avr tercihide bu ve bunların üst modelleri olabilir ...

quote:

Orjinalden alıntı: troypilsner

Sayın Elendil ve 0sedan, yorum ve önerileriniz için çok teşekkür ederim. 0sedan, dinlemiş olduğun ve öneride bulunduğun takımların fiyatlarını araştırdım. JBL, Yamaha ve Wharfdale daha mütevazi ve bütçemi zorlamayacak gibi duruyor. Bu takımlara subwoofer olarak aynı serilerden bir model mi önerirsin? Bir de avr olarak ne önerirsin? Dinlediğin takımlar hangi avr ile sürülüyordu? Kanal başına en az kaç watt olmalı 25-30m2 bir oda için?
    Yakından ilgilenen herkese tekrar çok teşekkür ederim, saygılar.

• ok .. sevgili dostum ... bu işte sesten hangi seviyede tatmin oluyorsan işi o noktada sonlandıracaksın daha fazlası ileride seni mutlaka kaşır o yüzden nekadar alt seviyede bu işi götürürsen senin için okadar iyi olur ... malum 100.000 tl ye kadar hatta daha ötlere kadar gidiyor meretler ...
    quote:

Orjinalden alıntı: sefalenk

osedan@ önerini degerlendirmek isterim faka biraz zor o fiyat aralığına çıkacağımı zannetmiyorum biraz daha orta karar bir sistem olsun istiyorum bakalım yamaha modelleride bi inceleyeyim bakalım ama 9,6 yerine evo serileri düşünebilirim bookshelfde olabilir aslında tekrar bir ara konuşuruz.
    rap-üstad benim dandik joniourlar bile -20 seviyelerinde bass lı şarkılarda bayagı oturdugun koltuktan sırtına masaj yapıyo:)9.6 düşünemiyorum artık

• Arkadaşlar müzikte subwoofer kullanımı ile ilgili birkaç resim eklemek isterim. Resimde görülen sub. Wilson Audio XS modelidir ve speaker olarak Wilson Audio Grand Slamm X-1 kullanılıyor. Bunlar çok ciddi fiyatları olan çok ciddi hi-end ürünlerdir. Ayrıca bu beyefendi sisteminde Cello Audio Palette model equalizer de kullanıyor.

• Mütevazi bir sistem olmuş
  • Adamin kalbi dayanmaz bunlari dinlemeye, masallah
  • ooohhaaaa desek,
    quote:

feelulive Tarih 18 Ocak 2009; 20:27:40
    wharfedale 10.7leri göremedim hiçbiryerde,link var mı

sevgili dostum link yok maalesef,bende bakındım belki bulurum diye ama nafile.2 ay kadar sonra kendisi ile tanışacağız herhalde.
    telefonda aldığım bir bilgidir sizle paylaştığım....
  • quote:

Orjinalden alıntı: teufelm

Arkadaşlar müzikte subwoofer kullanımı ile ilgili birkaç resim eklemek isterim. Resimde görülen sub. Wilson Audio XS modelidir ve speaker olarak Wilson Audio Grand Slamm X-1 kullanılıyor. Bunlar çok ciddi fiyatları olan çok ciddi hi-end ürünlerdir. Ayrıca bu beyefendi sisteminde Cello Audio Palette model equalizer de kullanıyor.

Evet Sub'ın aynısını görmüştüm. Resimdeki beyfendinin boyu kısa falan diye düşünmeyin gayet uzun boylu olduğunu söyleyebilirim. Oronra güzel söylemiş mütevazi bir sistem olmuş

• tavana çok yakın sanırım yüksekliği 2.30 - 2.50 falan herhalde muazzam birşeymiş ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: altanpsx

quote:

Orjinalden alıntı: teufelm

Arkadaşlar müzikte subwoofer kullanımı ile ilgili birkaç resim eklemek isterim. Resimde görülen sub. Wilson Audio XS modelidir ve speaker olarak Wilson Audio Grand Slamm X-1 kullanılıyor. Bunlar çok ciddi fiyatları olan çok ciddi hi-end ürünlerdir. Ayrıca bu beyefendi sisteminde Cello Audio Palette model equalizer de kullanıyor.

Evet Sub'ın aynısını görmüştüm. Resimdeki beyfendinin boyu kısa falan diye düşünmeyin gayet uzun boylu olduğunu söyleyebilirim. Oronra güzel söylemiş mütevazi bir sistem olmuş

parasıda mütevazı

• dracula tabutu gibi.. eve sokulmaz zaten bu yaa.. bence fotoğrafdaki adamın ağır psikolojik problemleri var.. kendini tatminden başka birşey görmüyorum ben fotoğrafda. (yaptığım kedi ciğer muhabbeti değil)
  • Fotoğraftaki kişi itü mimarlık fakültesinde doktora yapmış bir kişi.

Tabiki böyle sistemler kendini ( müzikalite anlamında ) tatmin için kuruluyor. Yoksa o mekanda bir rock konseri verilmiyor zaten. İnsanlar zevkleri ve maddi güçleri sınırları içinde kendini tatmin etmek için fotoğraftaki gibi yada daha mütevazi ( daha yüksek fiyatlı olanlarıda var tabiki ) sistemler kuruyorlar. Zaten fotoğraftaki insanı da tanımadığımız için böyle bir yorum bence yanlış.

Saygılar
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.