863 satışları patlar artık 763 ü de beğenmişler ama nasıl bir receiver'da radyo olmaz
763 de mi radyo yok. onu alabilirim. uyuz olurum radyo ya.
2 685 2 686 1 htm62 ve subdan olusan set 750-1500pound kategorisinde en iyi olmus
Bence sinema agirlikli kullanim icin tower almak gereksiz, bookshelflerden gayet guzel bir sistem cikabiliyor, artan parayi suba harcamak daha fizibl.
Carabeen evde kim radyo dinliyor, bir kere denemek icin acmisimdir belki, bence hayirli olmus receiver icindeki radyolar da cok iyi olmuyor zaten.
evet 763'te radyo yok..bilmiyorum hi-fi ve yakın sistemlerde radyo dinlenmez belki ama power fm yaz akşamları club takılıyor ve gaza getiriyor insanları evden çıkmadan önce ayrıca yine evde tırıvırı bişey çalsın diye radyo açık bırakılıp mutfakta arka odada falan takılınabiliyor..(bu nasıl bir eylem cümlesi oldu :) )
benim içinde radyo çok önemli nedense cd de hangi parçayı dinleyeceğin ve hangi şarkıdan sonra hangi şarkının geleceğini bilirsin ama radyoda ne zaman hangi şarkı çalınacagını bilmezsin birde bakmışsın en sevdiğin hit parça çalıyo otutur dinlerisn gerçi ben uydudan genelde radyoları dinliyom ama uydusu olmayan lar için bence gerekli.
Uydudan radyo ferrari, receiverdan radyo el arabası...