ac 1 ede yapsalar keşke |
, (2. sayfa)
-
-
Elinize sağlık.
-
Düz kurulum olsaydı denerdim de şimdi kim uğraşacak üyelik program filan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa608 -- 11 Ocak 2021; 0:26:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mustafa608
Düz kurulum olsaydı denerdim de şimdi kim uğraşacak üyelik program filan,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MortoZorto -- 21 Mart 2022; 23:29:32 > -
ücretli yaparsın kulp takılır, ücretsiz yaparsın kulp takılır. mevzu bağcıyı dövmek.
-
Anonymous grubu yeni bir hizmet daha başlatmış. Hem ücretsiz hem de üyelik derdi yok. Senin yerine kurup oynuyorlar... Hatta oynamışlar senin yerine.
-
Yerime oynayıp beğenmişler mi oyunu bari Yeni hizmet için uğraşmalarına gerek yok düz kurulum vermeleri yeterli. Yakında yama kullanmak için format filan attırıcaklar heralde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa608 -- 12 Ocak 2021; 19:31:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
:)
-
Arkadaşlar oyunu epic games ücretsiz dağıttığında almıştım. Türkçe yamayı kurmaya çalıştığımda yama bir türlü kurulmuyor. Yama yolu olarak şunu yapıyordum : E:\EdithFinch\FinchGame\Binaries\Win64 içerisindeki "FinchGame-Win64-Shipping.exe" olarak ancak Win64 klasöründeki exe'i tanımıyor. Yamayı epic games üzerinden kullanan var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X