Şimdi Ara

Whatsapp 1 sene abone

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben whatsapp üye oldum wifiyi açtım numarayı girdim sonra whatsapp a onayladım önce 1 sms gönderdi para aldı 10 kuruş sonra dediki 1 senelik üye oldunuz dedi sonraki seneler için 1 . küsür falan dedi işe telde hizmet dolum süresi 12.01.2013 yazıyo şimdi abone mi oldum ne oldum olduysamda nasıl iptal ederim lütfen yardımcı olun çok pişmanın üye olduguma

• korkma ya bu programı 1 senelıgıne satın aldın bır sene bedava kullanacaksın gelecek sene kaldırırısın programı devam etmez merak etme gereksız gereksız kontör yemez rahat ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsunlux55

Arkadaşlar ben whatsapp üye oldum wifiyi açtım numarayı girdim sonra whatsapp a onayladım önce 1 sms gönderdi para aldı 10 kuruş sonra dediki 1 senelik üye oldunuz dedi sonraki seneler için 1 . küsür falan dedi işe telde hizmet dolum süresi 12.01.2013 yazıyo şimdi abone mi oldum ne oldum olduysamda nasıl iptal ederim lütfen yardımcı olun çok pişmanın üye olduguma

Hocam çabuk Whatsapp Inc'i arayın telefon numarası programda yazması lazım deyin böyle böyle oldu yanlışlıkla kuzenim indirmiş ama çabuk olmanız lazım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.