Arkadaşlar ben whatsapp üye oldum wifiyi açtım numarayı girdim sonra whatsapp a onayladım önce 1 sms gönderdi para aldı 10 kuruş sonra dediki 1 senelik üye oldunuz dedi sonraki seneler için 1 . küsür falan dedi işe telde hizmet dolum süresi 12.01.2013 yazıyo şimdi abone mi oldum ne oldum olduysamda nasıl iptal ederim lütfen yardımcı olun çok pişmanın üye olduguma
korkma ya bu programı 1 senelıgıne satın aldın bır sene bedava kullanacaksın gelecek sene kaldırırısın programı devam etmez merak etme gereksız gereksız kontör yemez rahat ol
quote:
Orijinalden alıntı: samsunlux55
Arkadaşlar ben whatsapp üye oldum wifiyi açtım numarayı girdim sonra whatsapp a onayladım önce 1 sms gönderdi para aldı 10 kuruş sonra dediki 1 senelik üye oldunuz dedi sonraki seneler için 1 . küsür falan dedi işe telde hizmet dolum süresi 12.01.2013 yazıyo şimdi abone mi oldum ne oldum olduysamda nasıl iptal ederim lütfen yardımcı olun çok pişmanın üye olduguma
Hocam çabuk Whatsapp Inc'i arayın telefon numarası programda yazması lazım deyin böyle böyle oldu yanlışlıkla kuzenim indirmiş ama çabuk olmanız lazım