Şimdi Ara

WhatsApp'a çift kısayol özelliği: Kamera ve galeri çok yakında yan yana

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • WhatsApp'a çift kısayol özelliği: Kamera ve galeri çok yakında yan yana
    WhatsApp, Android kullanıcıları için beta 2.24.24.16 güncellemesiyle önemli bir arayüz değişikliğini test etmeye başladı. Yeni güncelleme, sohbet çubuğunda hem kamera hem de galeri kısayollarını aynı anda bulundurarak, kullanıcıların medya paylaşım deneyimini önemli ölçüde geliştirmeyi hedefliyor.

Ayrıca Bkz.Apple Image Wand: iOS 18.2'nin yapay zeka destekli görsel asistanı

WhatsApp'ta kamera ve galeri kısayolları artık bir arada

Daha önceki güncellemede kamera kısayolunun yerini galeri düğmesinin alması, bazı kullanıcıların hızlı fotoğraf çekme deneyimini olumsuz etkilemişti. WhatsApp, kullanıcı geri bildirimlerini dikkate alarak bu sorunu çözmeye odaklandı ve her iki kısayolu da sohbet çubuğuna entegre etme kararı aldı. Bu sayede kullanıcılar, anında fotoğraf çekme veya galerideki medyalara erişim konusunda artık bir tercih yapmak zorunda kalmıyor.

WhatsApp'a çift kısayol özelliği: Kamera ve galeri çok yakında yan yana
    Yukarıdaki görselde de görüldüğü üzere yeni özellik, özellikle anlık iletişimin önemli olduğu durumlarda büyük avantaj sağlıyor. Kullanıcılar, sohbet eki menüsünü açmaya gerek kalmadan doğrudan galerilerine erişebiliyor ve istedikleri medyayı hızlıca paylaşabiliyorlar. Aynı zamanda, kamera kısayoluyla da önemli anları kaçırmadan anında fotoğraflayabiliyorlar. Bu çift yönlü yaklaşım, farklı kullanıcı ihtiyaçlarına cevap vererek uygulamanın kullanışlılığını artırıyor.

Kaynak:https://wabetainfo.com/whatsapp-beta-for-android-2-24-24-16-whats-new/

• Böyle pazar magazinleri olur ya... Ünlülerden şok kesitli... Bu haberler de aynen öyle (haber dedim afedersiniz)

• daha önce böyle bir özellik olmaması hayatımı ciddi derecede zorlaştırıyordu hatta intiharı bile düşündüm.. şimdi hayatımda yeni bir dönem başlıyor her şey artık çok daha kolay olacak benim için. bu özellik olmasa ne yapardım bilmiyoum

• LastStand L kullanıcısına yanıt
    Yav kardeşim sorma ben de tam balkona çıkıp kendimi atıcakken bildirim geldi vazgeçtim atlamaktan

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • O kadar boş işlerle uğraşıyorlar ki yahu isteğe bağlı WhatsApp sunucularına bulut yedeklemeyi getirin artık neyse vereceğim parasını.

Ama işleri güçleri boş işler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu özellik geldi ya, artık hayata daha umutla bakıyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hiç bir işe yaramayacak bir özellik daha :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.