Bildirim
WhatsApp'a çift kısayol özelliği: Kamera ve galeri çok yakında yan yana
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Böyle pazar magazinleri olur ya... Ünlülerden şok kesitli... Bu haberler de aynen öyle (haber dedim afedersiniz)
-
daha önce böyle bir özellik olmaması hayatımı ciddi derecede zorlaştırıyordu hatta intiharı bile düşündüm.. şimdi hayatımda yeni bir dönem başlıyor her şey artık çok daha kolay olacak benim için. bu özellik olmasa ne yapardım bilmiyoum
-
Yav kardeşim sorma ben de tam balkona çıkıp kendimi atıcakken bildirim geldi vazgeçtim atlamaktan
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O kadar boş işlerle uğraşıyorlar ki yahu isteğe bağlı WhatsApp sunucularına bulut yedeklemeyi getirin artık neyse vereceğim parasını.
Ama işleri güçleri boş işler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu özellik geldi ya, artık hayata daha umutla bakıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hiç bir işe yaramayacak bir özellik daha :)
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
daha önce böyle bir özellik olmaması hayatımı ciddi derecede zorlaştırıyordu hatta intiharı bile düşündüm.. şimdi hayatımda yeni bir dönem başlıyor her şey artık çok daha kolay olacak benim için. bu özellik olmasa ne yapardım bilmiyoum
|
Böyle pazar magazinleri olur ya... Ünlülerden şok kesitli... Bu haberler de aynen öyle (haber dedim afedersiniz)
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X