Şimdi Ara

Whatsapp'a gelen güncelleme ile son görünme saati gizlenebiliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
2.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Whatsapp'a gelen güncelleme ile son görünme saati gizlenebiliyor

Son dönemde özellikle Facebook tarafından çok ciddi bir ücret karşılığı satın alınan Whatsapp yazılımı için 2.11.186 güncellemesi yayınlandı. Gün içinde yayınlanan güncelleme ile 3. parti yazılımlar ile kazandırılan Last Seen yani son görülme bilgisinin gizlenmesi uygulamaya entegre edildi. Ayarlar alanından Hesap bölümünün altında yer alan Gizlilik kısmına girdiğinize son görülme detayını,profil fotoğrafını ve durum bildirinizi isteğe bağlı olarak görülebilir hale getirebilirsiniz. Bunun dışında hızlı fotoğraf gönderimi için kamera kısayolu, arkadaşlarınızın Whatsapp servisini ödeyebilme ve sohbet ekranında daha büyük video önizleme penceresi uygulamaya dahil edildi.

• Gizlilik kısmı için bile güncellenir.

• Servisi bian önce ücretsiz yapsalar yaw... ödeme vakti yaklaşıyor...:S

• 2 tl için insan mesaj yazmaya bile üşenir
  • last seen olayının gizlenebilmesi çok iyi olmuş
  • Reklamsız olması için ücret ödenir

• 2015 e kadar uzatılmıştır diye mesaj geldi bugün.

• online ödeme yapmak daha üşengeç bir durum benim için..:D
  • Whatsapp Plus ile yıllardır kullandığım özellikler, orjinaline yeni mi geliyormuş :D

• Vallaha plus kullanıyordum falan ama orjinal hali gibi olmuyor yani. Ara sıra bağlantısı kopuyordu görülüyordum, kapanma sorunu falan oluyordu vs vs

Allah razı olsun mark reyiz seviyoruz seni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bir aydır kullanıyorum bu özelliği. resmi sitesindeki apk ile kurmuştum. google play e yeni gelmiş galiba. ama o özelliği kullanacaklar arkadaşlar karşıdakilerin de son görünme zamanları gözükmüyor. haberiniz olsun
  • 3 Mayıs 2014 te bitiyor benim. Ücretsiz olacak mı ki?
  • Zannetmiyorum, iosta ücretsiz diye bizde bekliyoruz... zaten ilk yıl kullanmıştık 2. yılımda bitiyor 19 mayısta.. merakla bekliyoruz olmadı mecbur ödiicez... işin pisliği ödedikten sonra ücretsiz olmasında koyar o..:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustiki212

Zannetmiyorum, iosta ücretsiz diye bizde bekliyoruz... zaten ilk yıl kullanmıştık 2. yılımda bitiyor 19 mayısta.. merakla bekliyoruz olmadı mecbur ödiicez... işin pisliği ödedikten sonra ücretsiz olmasında koyar o..:D

Vereceğimiz 1-2 dolar. Sorun değil ama dediğin gibi ücretsiz olacaksa neden verelim :)
  • Benim ömür boyu
  • Ben yüklemiştim sanki ama tekrar bir bakayım.
  • Son görülme nerden gizliyoruz arkadaşlar?
  • Last seen olayinin androide de gelmesiyke cok canlar yanacak kanimca

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayarlar > Hesap > Gizlilik....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustiki212 -- 11 Mart 2014; 15:40:40 >
  • mustiki212 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler farketmemişim
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.