Şimdi Ara

WhatsApp’a yeni emojiler ve mesaj silme özelliği eklendi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hayhan

@theJuDGe_41, betaya katıldım, dediğiniz sürüme güncelledim.Android kullanıcısıyım lakin herkeste sil gelmedi :(

Silme tuşuna basınca herkesten sil diye seçenek geliyor. Ona basman lazım. Karşı tarafın watsapı çok eski sürümse olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • theJuDGe_41 kullanıcısına yanıt
    Sanırım ondan teşekkürler
  • Dünyada her şey flat minimal tasarım yolunda ilerlerken emojilere neden bir güncelleme ile bu kadar detay verildi anlamak zor. Malesef iyi durmuyorlar temiz tasarım değil.
  • mert1907 kullanıcısına yanıt
    Aynen bence de haklısın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Frost05

Telefon gerektirmeden internet tarayıcısı veya masaüstü uygulamasında çalışan bir sürümünü çıkarsalar keşke

Aslında Opera web tarayıcısının son sürümünde mevcut. Hem fb messenger hem whatsapp.

WhatsApp’a yeni emojiler ve mesaj silme özelliği eklendi

• ama telefonu okutmadan bir şey yapmıyor. bende nokia'nın eski dokunmatiklerinden var ve mağazaya falan ulaşamadığımdan indiremiyorum.
  • zaten mesaj silme işleminin başarılı olması için mesajın karşı tarafa hiç ulaşmamış olması gerekiyor. yani karşı tarafın o an internete bağlı olmaması gerek. bu ihtimal de bayağı düşük bir ihtimal.

• quote:

Orijinalden alıntı: Scaleo

zaten mesaj silme işleminin başarılı olması için mesajın karşı tarafa hiç ulaşmamış olması gerekiyor. yani karşı tarafın o an internete bağlı olmaması gerek. bu ihtimal de bayağı düşük bir ihtimal.

Mesajı karşı taraf okumadığı sürece silebilirsiniz.
  • LouisVuitton kullanıcısına yanıt
    ben de haberi okuduğumda o şekilde sanmıştım. yani mesajı gönderdin diyelim ve karşı tarafın telefonuna girdi o mesaj, biz sildiğimiz zaman, karşı tarafın telefonundan da silinmesi gerek (yani arzu ettiğimiz şey bu) bugün arkadaşla bizzat denedik,olmadı. ancak internetimi tamamen kapadığım zaman mesaj ulaşmadı, yani mesajlar sadece wahtsapp serverlardan siliniyor, telefonlara müdahale mümkün değil.
    gönderdiğiniz kişinin telefonuna mesaj düştüğü zaman (yani gri tonda 2 tik işareti) iş bitmiş demektir, geçmiş olsun
  • quote:

Bizde mesaj silinince , silinen mesaj neydi diye komplo teorileri kurulur . Silmeyin, kalsın daha iyi ??

yanlışlıkla sana attığım mesajı sildim dersin napcak kescek mi? :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Scaleo

ben de haberi okuduğumda o şekilde sanmıştım. yani mesajı gönderdin diyelim ve karşı tarafın telefonuna girdi o mesaj, biz sildiğimiz zaman, karşı tarafın telefonundan da silinmesi gerek (yani arzu ettiğimiz şey bu) bugün arkadaşla bizzat denedik,olmadı. ancak internetimi tamamen kapadığım zaman mesaj ulaşmadı, yani mesajlar sadece wahtsapp serverlardan siliniyor, telefonlara müdahale mümkün değil.
    gönderdiğiniz kişinin telefonuna mesaj düştüğü zaman (yani gri tonda 2 tik işareti) iş bitmiş demektir, geçmiş olsun

Özelliği düzeltmişler yukarda yazdığımı dikkate almayın, mesajlar telefonlara düşse bile siliniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyide Grupta Silinmiyo Mesaj
  • Bence whatsapp'ı silmenin yavaş yavaş vakti geliyor. Örneğin:

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.