|
WhatsApp açıkladı: Yeni gizlilik sözleşmesini kabul etmeyen kullanıcılara ne olacak? (6. sayfa)
-
-
Devlet zaten bunu yapar. Yapması da gerekir. Fakat buna da muhalif olurlar -
mesajlar gitmiyor onda ya :((quote:
Orijinalden alıntı: mevzuderin
Signal deneyin yapımında WhatsApp'i kuranlar çalışıyor. -
Tabi muahalif olacağız, Kullanmak istemeyen kullanmaz.
Whatsapp engellensin diyen dangalak vatandaşlar instagram için de aynısını söyleyecek mi ?
Adam Whatsapp siliyor instagram devam, facebook devam ediyor.
kullanmak istemeyen kullanmaz. Engellensin demek veya sağlamak bağnazca bir harekettir.
-
Ben sorunn yaşamadım hocam hiç.
Tek sorun yüzde 20 şu kullanıyor rehberinin 😊 -
sağ ol hocam belki düzelmiştirquote:
Orijinalden alıntı: mevzuderin
Ben sorunn yaşamadım hocam hiç.
Tek sorun yüzde 20 şu kullanıyor rehberinin 😊 -
WhatsApp'ın Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarını adam yerine koyamamasında sorun yok ama yasaklanmasında sorun var. Böyle devam.
Hangi firma olursa olsun, böyle bir yaptırım uygulayamamalı bize. -
Benım umurum da bile değil. Adam yerine koymamak falan değil. Madem Whatsapp adam yerine koymuyor neden İnstagram kullanmaya insanlar devam ediyor ?
Bırakın siz sadece duyar kasıyorsunuz. Kullanmak istemeyen kullanmaz.
-
instagram da ülkelere göre farklı sözleşme mi yapıyor? (sahibi facebook hepsinin onu biliyorum)quote:
Orijinalden alıntı: TulparHANBenım umurum da bile değil. Adam yerine koymamak falan değil. Madem Whatsapp adam yerine koymuyor neden İnstagram kullanmaya insanlar devam ediyor ?
Bırakın siz sadece duyar kasıyorsunuz. Kullanmak istemeyen kullanmaz.
-
Aynı diktayı İnstagram yapsa, onu da kullanmam. Duyar kasmak falan değil mesele. Eziklik psikolojisi bu yaptığınız. -
İnstagram,Facebook,Whatsapp aynı firmalara aittir.
Zaten bir birinin verilerini kullanıyorlar. Bu sözleşme instagram,facebook için de geçerli bir birinin reklamları ortalık karışık.
-
Whatsapp kullanmayın. Ben kullanıyorum sende kullanmayıver.
İstemeyen kullanmaz.
-
Silenler yüklemeden hayatlarına devam ediyor mu merak ettim
-
Kimse hatırlamıyor bile artık hala wpden devam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X