Şimdi Ara

WhatsApp artık 4 telefona kadar bağlanma imkânı sunuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • WhatsApp artık 4 telefona kadar bağlanma imkânı sunuyor
    Yıllarca WhatsApp uygulamasının tek telefonda ve SIM kart ile kullanılması zorunluluğu insanları kısıtlamıştı. Önce web sürümü sonrasında web tabanlı masaüstü uygulamaları ile bu kısıtlama bir nebze hafifletildi. Şimdi ise önemli bir adım atılıyor.

WhatsApp birden fazla telefonu destekliyor

WhatsApp son beta sürümlerinde cihaz bağlama menüsüne yeni bir yetenek kazandırıldı. Bu sayede 4 adede kadar farklı Android telefonlar bağlanabilecek ve uygulamanın sunduğu tüm özelliklere erişebilecek. Güncelleme sadece Android uygulamasında geçerli.

Ayrıca Bkz.WhatsApp grup bildirimlerine düzenleme

Henüz kısıtlı olarak sunulan diğer bir özellik ise Android tablet bağlantısı. Yine kullanıcılar telefonların yanında bir Android tablet de bağlayabilecekler. Bunun için karekod okutmak yeterli olacak. Henüz beta aşamasında olduğu için çoklu telefon ve tablet bağlama özelliğinin son kullanıcıya sunulması gelecek yılı bulabilir.

Kaynak:https://www.gsmarena.com/whatsapp_beta_for_android_now_supports_companion_mode_and_link_to_tablet-news-56517.php

• iphone kullanıyorum bekliyorum üzgünüm :(

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Daha masaustune adam gibi baglanamiyoruz bir gunu bir gununu tutmuyor telegram bunlari gomucek az kaldi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Insallah bir an once hallederler bu sacmaligi, isim geregi iki telefon kullanmak zorundayim ikisinde de ayni numarali whatsapp kullanamiyorum gereksiz bir konu

• Bakalım bu çıkınca peşinden gelecek sorunlar neler olacak

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Valla ben kullandigimi soluyorum gelen resmi whatsapptan telegrama aip masaustune aliyom maille ugrasacagima bir gun herkes rahatligi kefedicek 41 yasinda biri olarak yaziyorum sende buyudugunde dunya degil kendi pratiklerini olusturucan

• Tamam da eski mesajlarını kafasına göre siliyor. İnsanlar mesajlarını zaten istediği zaman kendisi siler ne bu işgüzarlık. En önemli iş konuşmaları, adresler ve bilgiler bir bakıyorsun silinmiş. Hafıza kapasiten yoksa niye dört telefona kadar destek veriyorsun senin derdin ne Whatsup?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçişde çok sorun çıkmazsa iyidir

• biri marketten diğeri imzalı şekilde iki tane var uygulama telefonda, oluyor yani, de benim tel iphone.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.