Şimdi Ara

WhatsApp artık kendinize mesaj atmanıza izin veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • WhatsApp'ta kendi kendine mesaj atma özelliği kullanıma sunulmaya başladı. WaBetaInfo’ya göre, WhatsApp’ta kendine mesaj gönderme, iOS uygulamasının 22.23.74 sürümüyle geldi. Android’de ise özellik, 2.22.23.77 sürümüyle bazı kullanıcılara geldi.

Ayrıca Bkz.WhatsApp ile ekran görüntüsü alamayacak ve video çekemeyeceksiniz! İşte yeni şartlar

Bu özellik ilk başta pek kullanışlı görünmeyebilir ancak WhatsApp’ın cihaz bağlama (companion mode) özelliğini test ettiği düşünüldüğünde, kendi kendinizle mesajlaşmanız küçük dosyaları telefonlarınız arasında kablosuz olarak aktarmanın harika bir yolu olabilir. Kendinize mesaj göndermek için ana ekranınıza bir kısayol eklemeniz işleri daha da kolaylaşır. Peki, WhatsApp’ta kendine mesaj atmak isteyenler için yeni özellik nasıl kullanılıyor?

WhatsApp kendine mesaj atma özelliği nasıl kullanılır ??

1. Yeni sohbet başlatın.

2. Kişiler listenizin en üstünde kendinizi göreceksiniz.

3. Sohbeti açtığınızda isminizin altında "Kendine mesaj at" yazısını fark edeceksiniz.

4. Kendinize mesaj gönderin.

5. Bir süre sonra sık görüşülenler arasında isminizin olduğunu göreceksiniz.

Ekran görüntüsünden de anlayacağınız üzere, kişisel numaranız artık doğrudan kişiler listesinde çıkıyor. Bu sohbeti açtığınızda, isminizin altında “Kendinize mesaj atın” şeklinde bir yazı çıkıyor. Bu özel sohbete gönderilen mesajlar, bağladığınız cihazlar arasında senkronize ediliyor ve uçtan uca şifreleniyor. Doğrudan kişi listenizden kendi telefon numaranıza mesaj gönderme özelliği kademeli olarak sunuluyor. Aynı sürüm yüklü olmasına rağmen yeni sohbet yazısını göremeyebilirsiniz.

Slack gibi mesajlaşma platformları, kullanıcıların kendilerine mesaj göndermesine izin veriyor. Telegram da mesajları daha sonrası için kaydetmenize veya kendi kendinize mesajlaşmaya devam edebileceğiniz özel bir kanal oluşturmanıza imkan tanıyor. Kendine mesaj atma nihayet WhatsApp’a da geliyor.

Kaynak:https://wabetainfo.com/whatsapp-for-ios-22-23-74-whats-new/

• gayet dolu bir özellik. bu özelliği bir gurup kurup karşıdaki kişiyi çıkarıp gurupta tek kişi kalarak yapmıştım. bilgisayarda baktığınız linkleri ve dosyaları telefona aktarmak istediğinizde veya tam tersi iyi bir özellik çok işe yarıyor not almak amacı ile de kullanıyorum. daha sonra bakıyım dediğim şeyleri atıyorum sık kullandığım bir özellik.
  • Çok boş bir özellik.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lexco kullanıcısına yanıt
    Bazen dosya depolamak için kullanılabiliyor, hayat kurtarıcı oluyor.

• gayet dolu bir özellik. bu özelliği bir gurup kurup karşıdaki kişiyi çıkarıp gurupta tek kişi kalarak yapmıştım. bilgisayarda baktığınız linkleri ve dosyaları telefona aktarmak istediğinizde veya tam tersi iyi bir özellik çok işe yarıyor not almak amacı ile de kullanıyorum. daha sonra bakıyım dediğim şeyleri atıyorum sık kullandığım bir özellik.

• kendi kendine konuşanlar bunu beğendi D

• 19yusuf05 kullanıcısına yanıt
    ben kendimi kaydedip yapmıştım. sabitli duruyor. iyi oldu bu

• işi için wa.me den kendime atıyordum bazı dosyaları. direk gelmesi daha güzel.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH özel mesaj alamıyorum
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iphone de göremedim.

• Zaten bir kişiyle grup kurup, sonra diğer kişiyi gruptan atıp yapıyordu herkes ama yine de iyi olmuş

• İyi olmuş. Bazen telefondan bilgisayara veya bilgisayardan telefona dosya atmam gerekiyor. Bunu başka şekillerde yapıyoruz ama o yöntemler bazen uğraştırıcı oluyor. Bu çok daha basit bir yöntem olacak

• kendine çiçek gönderen kızlar bunu beğendi

• iphonede göremedim daha...

• İOS ta neden yok hala?

• Eskiden de vardı bu. Küçük bi trick ile yapılabiliyodu

• Bunu kendi nımarasçnı kaydedip yapabilirsiniz zaten. Saden online olduğun için hemen okundu olacak

• senelerdir kullanıyorum bunu zaten önce iki kişilik yeni grup oluşturuyorsun sonra o iki kişiyi gruptan çıkarınca kendin istediğin dosyayı mesajı yükle kaydet

• Sene 2022 olmuş,

Akıllı telefonların gelişimi 30 seneyi aşmış

hala ve hala cep telefonundan bilgisayara ve/ veya bilgisayardan cep telefonuna dosya göndermenin kolay bir yolu yok

Aynı ağ içindesin , ona rağmen gidiyorsun whatsappdan grup kurup , birini çıkartıp tek kalıyorsun, sonra dosyanı oraya atıyorsun, o dosya teee Mark Zuckerberg'in masasına, bilgisayarına , ekranına kadar gidiyor. Mark elinde cügara, üfleterek senin attığın dosyaya bakıp bir kahkaha atıyor ve istemsizce Onayla tuşuna basıyor. O dosya tekrar teee okyanus aşıp tekrar sana geliyor.

İnternete yazık

• ABCdiküçgeni kullanıcısına yanıt

Firmaların kendi standartlarını dayatma politikası yüzünden öyle. Herkes wifi direct'i tüm cihazlardan desteklese

böyle bir sorun kalmaz. Ortak bir standart belirlenecekse yine AB sayesinde olur yoksa böyle devam eder.

Şimdilik snapdrop kullanılabilir, browserdan browsera yerel ağ üzerinden aktarım yapıyor tüm cihazlarda.

Bir de kullandığım Airdroid var, o da PC, Android ve IOS için ortak paylaşım alanı olarak kullandığım bir uygulama.

WhatsApp artık kendinize mesaj atmanıza izin veriyorsnapdrop.net
    Snapdrop
    https://snapdrop.net
  • Telegramda çok daha gelişmişi, zaman ayarlı msj atma özelliği var ki sık sık kendine birşey hatırlatmak isteyenler için harika bir özelliktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.