|
WhatsApp artık kendinize mesaj atmanıza izin veriyor
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Çok boş bir özellik.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bazen dosya depolamak için kullanılabiliyor, hayat kurtarıcı oluyor.
-
gayet dolu bir özellik. bu özelliği bir gurup kurup karşıdaki kişiyi çıkarıp gurupta tek kişi kalarak yapmıştım. bilgisayarda baktığınız linkleri ve dosyaları telefona aktarmak istediğinizde veya tam tersi iyi bir özellik çok işe yarıyor not almak amacı ile de kullanıyorum. daha sonra bakıyım dediğim şeyleri atıyorum sık kullandığım bir özellik.
-
kendi kendine konuşanlar bunu beğendi D
-
ben kendimi kaydedip yapmıştım. sabitli duruyor. iyi oldu bu
-
işi için wa.me den kendime atıyordum bazı dosyaları. direk gelmesi daha güzel.
-
iphone de göremedim.
-
Zaten bir kişiyle grup kurup, sonra diğer kişiyi gruptan atıp yapıyordu herkes ama yine de iyi olmuş
-
İyi olmuş. Bazen telefondan bilgisayara veya bilgisayardan telefona dosya atmam gerekiyor. Bunu başka şekillerde yapıyoruz ama o yöntemler bazen uğraştırıcı oluyor. Bu çok daha basit bir yöntem olacak
-
kendine çiçek gönderen kızlar bunu beğendi
-
iphonede göremedim daha...
-
İOS ta neden yok hala?
-
Eskiden de vardı bu. Küçük bi trick ile yapılabiliyodu
-
Bunu kendi nımarasçnı kaydedip yapabilirsiniz zaten. Saden online olduğun için hemen okundu olacak
-
senelerdir kullanıyorum bunu zaten önce iki kişilik yeni grup oluşturuyorsun sonra o iki kişiyi gruptan çıkarınca kendin istediğin dosyayı mesajı yükle kaydet
-
Sene 2022 olmuş,
Akıllı telefonların gelişimi 30 seneyi aşmış
hala ve hala cep telefonundan bilgisayara ve/ veya bilgisayardan cep telefonuna dosya göndermenin kolay bir yolu yok
Aynı ağ içindesin , ona rağmen gidiyorsun whatsappdan grup kurup , birini çıkartıp tek kalıyorsun, sonra dosyanı oraya atıyorsun, o dosya teee Mark Zuckerberg'in masasına, bilgisayarına , ekranına kadar gidiyor. Mark elinde cügara, üfleterek senin attığın dosyaya bakıp bir kahkaha atıyor ve istemsizce Onayla tuşuna basıyor. O dosya tekrar teee okyanus aşıp tekrar sana geliyor.
İnternete yazık
-
Firmaların kendi standartlarını dayatma politikası yüzünden öyle. Herkes wifi direct'i tüm cihazlardan desteklese
böyle bir sorun kalmaz. Ortak bir standart belirlenecekse yine AB sayesinde olur yoksa böyle devam eder.
Şimdilik snapdrop kullanılabilir, browserdan browsera yerel ağ üzerinden aktarım yapıyor tüm cihazlarda.
Bir de kullandığım Airdroid var, o da PC, Android ve IOS için ortak paylaşım alanı olarak kullandığım bir uygulama.
-
Telegramda çok daha gelişmişi, zaman ayarlı msj atma özelliği var ki sık sık kendine birşey hatırlatmak isteyenler için harika bir özelliktir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Bazen dosya depolamak için kullanılabiliyor, hayat kurtarıcı oluyor.
|
gayet dolu bir özellik. bu özelliği bir gurup kurup karşıdaki kişiyi çıkarıp gurupta tek kişi kalarak yapmıştım. bilgisayarda baktığınız linkleri ve dosyaları telefona aktarmak istediğinizde veya tam tersi iyi bir özellik çok işe yarıyor not almak amacı ile de kullanıyorum. daha sonra bakıyım dediğim şeyleri atıyorum sık kullandığım bir özellik.
|
Benzer içerikler
- gif yapma
- video düzenleme programı
- iphone zil sesi yapma
- instagram hesap çalma
- facebook mavi tik nasıl alınır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X