Şimdi Ara

whatsapp beta, iphone 6/6+ kesin çözüm. ios 8.1 ile çalışıyor. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
1
Favori
4.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ios 8.1 güncellemesi yaptım ve terkar eskisine döndüm, sanırım güncelleme yakındır. Çalışmaması tamamen tarih ile yaptığımız hilenin düzeltilmiş olması. Eğer kendi developer imzamız olsa çalıştırabilirdik. Esksini(2.11.12) appstore üzerinden betayı silmeden indirince eski konuşmalar silinmiyor bu arada.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Developer imzalı şekilde whatsapp kullanmak verimli değil.Sebebi asla bildirim gelmez.Sadece whatsapp açtığın zaman bildirimleri görürsün.Sana yazanlar ulaştı Mesajı alır ama sen App açmadan göremezsin..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6/6+ 8.1 icin dev. imzali surumu paylasabilecek dev. ustadlarimiz yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dev hesabım var imzaladım denedim yine olmadı güncellenmesi gerekiyor sanırım app ın

• quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

Dev hesabım var imzaladım denedim yine olmadı güncellenmesi gerekiyor sanırım app ın

tesekkurler ustad,
    8.0.2 ye donmeyi deneyeyim,
    bu rezil ekran goruntusu gozlere zarar.

• Bende 8.02 ye dönecektiö ama şimdi programları sil yükle felan uğraşmak zor geldi. Bi kac güne güncellenir herhalde

• 8.1 e uyumlu yeni version 2.11.14.1 version unun betası çıkmış. Voip çağrı özelliği felan gelmiş. Bu akşam müsait oldugumda imzalar denerim olursa paylaşırım.

• umarim calisir imzaniz ile uygulama da 8.1 de kullaniriz. yoksa 8.0.2 ile yola devam edecegim.

• nucLear kullanıcısına yanıt
    Sanırım sizin imzaladığınız uygulamayı çalıştırabilmek için sizin developer hesabınıza udid kaydı yapılması gerekiyor. Onun dışında ben 2.11.13 final versiyonun appstore kontrol aşamasında olduğunu düşünüyorum.

Ama eğer imzanın ile çalışırsa bende seve seve 2.11.14 deneyebilirim. Bu arada voip gelecekse bence whatsapp 3.0 olarak gelmesi muhtemeldir.

• quote:

8.1 e uyumlu yeni version 2.11.14.1 version unun betası çıkmış. Voip çağrı özelliği felan gelmiş. Bu akşam müsait oldugumda imzalar denerim olursa paylaşırım.

Hocam süpersiniz. Akşam alıntılarsanız sevinirim

• quote:

8.1 e uyumlu yeni version 2.11.14.1 version unun betası çıkmış. Voip çağrı özelliği felan gelmiş. Bu akşam müsait oldugumda imzalar denerim olursa paylaşırım.

Denediniz mi hocam

• Bugün çıkan son sürüm 2.11.14.31 ile developer hesabım ile imzalayıp sorunsuz yükleme yaptım.

Developer sertifikası yüklü olmayan telefonlarda çalışacağını sanmiyorum ama yinede denemek isterseniz link aşağıda.
    http://www.mediafire.com/download/f2rd5dx0ewf7vqf/WhatsApp_2.11.14_(iModSign).ipa

Yüklemeyi denemeden önce mutlaka Whatsapp Ayarlar > Sohbet ayarları altından sohbet yedeğinizi alın.

whatsapp beta, iphone 6/6+ kesin çözüm. ios 8.1 ile çalışıyor.

• udid kaydi yeterli mi olur mu ustad? olursa hemen kayit edeyim cihazi.

• Haftaya bir güncelleme görebiliriz belki de.. Sesli arama özelliği geliyor demek sonunda

• ne çektirdin be whatsapp
  • ultrapengu U kullanıcısına yanıt
    imzdl.com dan udid kaydı + certificate olan paket var 16$ senelik onunla oluyor.
    Ama işlemi yapabilmek için bir MAC e ihtiyaç var. Bende mac yok ama vmware üzerinden hazır mac imajı indirdim 5-6gb civarı felan. sanal mac ile hallettim oldu. 2 gün uğraştım diyebilirim çözmek için :) sertifikayı telefona mac üzerinden xcode kullanarak yüklemek gerekiyor öncelikle. sonra beta ipa indiriliyor. diğer sertifikalar mac e yükleniyor. imodsign açılıp imzalanacak sertifika seçiliyor. ipa imodsign e atılıp imzalaniyor ve itunes üzerinden telefona yükleniyor.
  • Arkadaşlar ANA KONU dan hiç bi cevap alamadığım için buraya yazıyorum. Malesef ANA KONU bitik durumda.

Arakdaşlar, i6 plus ilk iOS cihazım olduğu için çok bilgim yok. Şarj tasarrufu için neler yapmam gerekiyor, ayarlar kısmından neleri kapatmam lazım? ÖRN; hareketi azalt(salladım). Madde madde yazarsanız diğer arkadaşlarımıza da faydalı olur.

Teşekkürler..
  • quote:

imzdl.com dan udid kaydı + certificate olan paket var 16$ senelik onunla oluyor.
    Ama işlemi yapabilmek için bir MAC e ihtiyaç var. Bende mac yok ama vmware üzerinden hazır mac imajı indirdim 5-6gb civarı felan. sanal mac ile hallettim oldu. 2 gün uğraştım diyebilirim çözmek için :) sertifikayı telefona mac üzerinden xcode kullanarak yüklemek gerekiyor öncelikle. sonra beta ipa indiriliyor. diğer sertifikalar mac e yükleniyor. imodsign açılıp imzalanacak sertifika seçiliyor. ipa imodsign e atılıp imzalaniyor ve itunes üzerinden telefona yükleniyor.

selam,

bende suan imzdl den register işlemi yapıyordum udid + certificate olan pakete fakat mac yok o kısım sıkıntılı olacak .( neyse alalim dursun bi kenarda , wmware ile bir kez denemiştim kurulum olmamisti takilip kalmisti eski sürümlerden bir tanesi.

itools üzerinden denedim maalesef dediğiniz gibi auth. hatasi veriyor dosya.

peki jailbreak yaparsam cihazı, o zaman gerek kalmaya bilir mi? itool hata vermeden once app için need a jailbreak yazıyor .) bu sekilde kandırabilir miyiz cihazı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrapengu -- 24 Ekim 2014; 16:35:45 >

• Ben başka bir siteden daha uyguna hallettim. 7.99$ UDID kaydı ve Certificate & Provisioning ile. Sonra 4.99$ Zeusmos aldım. Mac olmadan ios cihazı üzerinden uygulamalar imzalanabiliyor. Total 12.99$ yaptı. İstediğin uygulamayı indir, jailbreak uygulamarı da sanırım oluyor bazıları :)

Merak eden olursa uzun uzun nasıl yapılacağını anlatırım. Şu an 2.11.14 kurdum, güzel güzel çalışıyor. VoIP var.

• Linkten direk kuran oldu mu

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.