Şimdi Ara

whatsapp beta, iphone 6/6+ kesin çözüm. ios 8.1 ile çalışıyor. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
1
Favori
4.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Voip adı var sadece henüz çalışmıyor. Basınca normal telefon araması yapılacak diyor.

Zeus mod olayı çok iyiymiş bu arada. boşa uğraştıkbu kadar direk iphone üzerinden oluyormuş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nucLear -- 24 Ekim 2014; 18:24:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugway

Ben başka bir siteden daha uyguna hallettim. 7.99$ UDID kaydı ve Certificate & Provisioning ile. Sonra 4.99$ Zeusmos aldım. Mac olmadan ios cihazı üzerinden uygulamalar imzalanabiliyor. Total 12.99$ yaptı. İstediğin uygulamayı indir, jailbreak uygulamarı da sanırım oluyor bazıları :)

Merak eden olursa uzun uzun nasıl yapılacağını anlatırım. Şu an 2.11.14 kurdum, güzel güzel çalışıyor. VoIP var.

nereden satin aldiniz? linkleri paylasir misiniz?
    hepsi bir arada 12.99 fakat site guvenilir mi bilmiyorum.

https://udidregistrations.com/buy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrapengu -- 24 Ekim 2014; 18:31:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ultrapengu U kullanıcısına yanıt
    dediğim site oydu zaten. 7. 99 olan alıyorsun hemen udid kaydını yapıyorlar. sonra zeumos kuruyorsun ve ona da üye oluyorsun o da basic plan yeterli 4. 99 sonra uygulmanın ipasını bulup zeumosa linkini yolluyorsun dashboarddan. sonra imzala kur telefonuna biraz ayarlamak uzun ve karışık eğer satın alırsan yardımcı olmaya çalışırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugway kullanıcısına yanıt
    halloldu, teşekkürler,

whatsapp beta, iphone 6/6+ kesin çözüm. ios 8.1 ile çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrapengu -- 24 Ekim 2014; 21:29:53 >
  • http://www.pgyer.com/wYcm İos 8.1 de sorunsuz çalışıyor.

• omerkartalfb O kullanıcısına yanıt
    kardeş nasil yükledin anlatır mısın ?
  • Çalışıyor yukarıdaki linkten yükleyin 8.1 için ancak uygulama içerisinde güncelleme uyarısı çıkınca güncellemeyin

• say S kullanıcısına yanıt
    valla ben o linki tikliyorum oyle yükle uyarısı cikiyor yükle diyorum öyle kalıyor. siz nasıl yüklediniz detaylı anlatırmısınız rica etsem ?
  • Link e tıklayın yükle çıktığında onaylayın 15 dk içinde aktifleşir uygulma içinde güncelle derse sonra diyin. bu kadar basit.
  • bigc02t kullanıcısına yanıt
    30 dakikadir aktiflesmedi. Tarih falan değiştirmemize gerek var mı ?
    ayrıca eski betayi yüklemiştim. böyle bir şeyler olmamıştı. tarihi geri alip yükle deyince yüklendiği springboard da görünüyordu normal uygulama yüklenir gibi.
  • zaferkahraman kullanıcısına yanıt
    Ben Hiç Bir işlem yapmadan yüklendi yani yüklenmesi lazım .

http://www.pgyer.com/wYcm

Bu link i deniyorsunuz değilmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigc02t -- 30 Ekim 2014; 13:32:38 >
  • bigc02t kullanıcısına yanıt
    evet bir de tarihi otomatiğe alıp yeniden başlatıp deneyeyim.
    bu arada ios 8.1 kullanıyorsunuz degil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigc02t

Ben Hiç Bir işlem yapmadan yüklendi yani yüklenmesi lazım .

http://www.pgyer.com/wYcm

Bu link i deniyorsunuz değilmi?

yüklenirken icon da ilerleme varmıydı hani uygulama indirdiginizde donen cember
    Evet iphone 6 8.1 Evet normal appstore den yukler gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigc02t -- 30 Ekim 2014; 13:43:59 >
    Yükle uyarısına tıklayınca yüklemesi gerekiyor ana ekranda
  • quote:

Orijinalden alıntı: say

Yükle uyarısına tıklayınca yüklemesi gerekiyor ana ekranda

bende tepki vermiyor :D anaekrana bakıyorum :D
  • telefonun icerik ve ayarlarını komple sifirladim :D applestore dan whatsapp i indirdim kurulumunu yaptım, daha sonra da safariden o linki tikladim ve indirmeye başladı. neden böyle oldu anlamadım. akşam eve gidince temiz bir dfu moda alıp ios 8.1 kurulumunu yapayim madem yeni bir iphone olarak tanıtıp.
  • 2.11.14.110 versiyonunda bildirimler gelmiyor, prg acinca mesajlar dokuluyor. onceki versiyonunda sorun yoktu, 6+ icin whatsappin onceki beta versiyonlarin ipa sini nerden bulabilirim?

• Aynen bildirimler gelmiyor uygulamayı açınca geliyor kilit ekranına düşmüyor mesajlar
  • http://www.pgyer.com/WhatsAppBeta

@ultrapengu @mertonur20

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.