Şimdi Ara

WhatsApp Bildirimleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi akşamlar. Bütçem kısıtlı olduğundan aklımda Lumia 520 var. Malumunuz 500 liraya kadar bulunabiliyor.
    Fakat benim için whatsapp bayağı bir önemli.. Bundan birkaç ay önce bildirim sorunları vardı diye duydum. Gelen mesajlar geç gösteriliyor veya hiç gösterilmiyordu. Bu durum halen devam ediyor mu kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

Şimdiden teşekkürler

• Hard Coder kullanıcısına yanıt
    Program açıkken geliyor ama kapalıyken bilmem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: amönyak

Program açıkken geliyor ama kapalıyken bilmem

Açık-kapalı olayını biraz daha açar mısın? Pek wp tecrübem yokta.
    Yani programdan geri tuşuyla çıktığımızda arka planda çalışmaya devam edip, bildirim geliyorsa, bahsettiğiniz buysa problem yok gibi gözüküyor.
  • Hard Coder kullanıcısına yanıt
    Geri tuşuyla çıkarsan kapanır menü tuşuyla ya da geri tuşuna basılı tutup multitaskingten geçersen açık kalır ve bildirim aksamaz ama çıkarsan bilmem

• Kapatınca da bildirim alıyoruz sorun yok.

whataapp sorunsuz şuanda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece bu yüzden lumia 920 yi satmıştım . pek ümidim yok düzeleceğine ama
  • Sık kullanırım desem yalan olur ama deneme yaptım da hep anında geldi sıkıntı yapmadı

• Böyle farklı yorumlar gelince karasız kalıyor insan
  • whatsapp performansı samsungun performansı gibi olduğuna inandığım an tekrar lumia alabilirim ben lumia920 kullanırken cok beklemiştim sabretmiştim güncelleme gelir de düzelir diye ama olmamıştı :///
  • ysertac kullanıcısına yanıt
    Whatsapp düzeldi sorunsuz bence

• enson ne zmaan genel bir güncelleme aldı acaba ? gdr2 gibi bi güncelleme alacağı söyleniyordu benim zamanımda ?
  • Bildirimleri iyi güzel geliyor ama dönem dönem saçmalayabiliyor.
  • Bildirimler sorunsuz hiçbir sıkıntı yok

• Hiçbir sıkıntı yok diyenler uzun süreli kullanıyorlar mı acaba? Bir tek bende mi ara ara sorunlar oluyor diye merak ediyorum.
  • Whatsapp en sıkıntısız uygulama, o da sorunlu olsa ne yapardım bilmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: DemirKipi

Hiçbir sıkıntı yok diyenler uzun süreli kullanıyorlar mı acaba? Bir tek bende mi ara ara sorunlar oluyor diye merak ediyorum.

Valla bir kere oldu aksama.

• Bildirim geliyor, üstte çıkıyor hatta kim ne yazdı fakat bir sure sonra tekrar kayboluyor. Eğer sesi duymamışsanız programa girince mesajı görüyorsunuz, özellikle sessiz modda çok sıkıntı yapıyor. Fakat Live tile olarak atdığınızda whatsapp ikonun yanında gelen mesaj sayısı görünüyor. Bu şekilde duymasank bile mesaj geldiğinde haberiniz oluyor.

• Bildirim olayında bir sorun yok. Ayda yılda bir gecikme olursa oluyor. Ama o kadarı ios'da da oluyor. (Eşim iphone kullanıyor. Nadiren ona da bildirimin geç gittiği oluyor)

Ama şimdi asıl sorunuza gelirsek, whatsapp benim için önemli demişsiniz. Bu mesajınızdan whatsapp'ı yoğun olarak kullandığınızı varsayıyorum. Öyleyse şunu da belirtmem gerek ki telefonunuzda bulunan video ve ses dosyalarını whatsapp ile yollayamıyorsunuz.

Whatsapp'ın menüsünden video çekip yollanabiliyor fakat önceden çekmiş olduğunuz bir videoyu ya da bilgisayarınızdan telefonunuza kaydettiğiniz bir video ya da ses dosyasını whatsapp ile yollayamıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vozer -- 14 Ekim 2013; 21:49:00 >
  • Whatsapp uygulamasinda bildirim sorunu yasayan arkadaslar icin;

-Ayarlara girin, ekrana saga cekerek uygulamalar kismina gelin. Arka plan gorevlerinde whatsapp programina izin verildigini kontrol edin. Eger izin vermemis iseniz (yani engellendi yaziyorsa) whatsapp yazisina tiklayip kutucugu isaretleyip cikin ve whatsapp'i tekrar calistirin. Artik izin vermis olacaksiniz.

-Tekrar Ayarlara girin, Kilit Ekrani kismindan Bildirimler'e gelin. Orada "detayli durumu goruntulenecek uygulamayi secin" kismindaki cubugu tiklayin ve acilan seceneklerden whatsapp'i secin. Bu sekilde bildirimleri artik ekran kilidinde de goreceksiniz.

-Ayni menude yer alan "hizli durumu goruntelenecek uygulamalari secin" kutucuklarina istedigin uygulamalari aktarabilirsiniz. Yalniz Facebook kendinden sorunlu oldugu icin burda pek ise yaramiyor. Belki mesajlarda ise yarayabilir ama onlar da gec gelecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.