Şimdi Ara

Whatsapp bilidirim sorunu ?? Lütfen yardımcı olun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
10.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yıl oldu 2017 ve bu sorun hala devam ediyor.
    Benim de başıma Samsung A7 2016 modelinde geldi
    ne yaptıysak olmadı olmuyor tek çare telefonu değiştirmek sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feyktofeyk

arkadaşlar konuyu hortlatıcam ama aynı sorun bende de var.. huawei mate 9 kullanıyorum ve whatsapptan bildirim gelmiyor. yukarıdaki arkadaşın dediği gibi gönderenler tek tık görüyor .. bende whatsapp ı açınca alıyorum mesajları nolur bi çare bilen kimse yok mu.. bende herşeyi denedim stamina modu falan herşey kapalı arka planda veri kullanımı whatsapp için hepsi açık ... anlamadım sorun nedendir...

huawei nin kendi pil koruma uygulamaları ve ekran kapalı uygulama kapanması gibi yerleri kontrol edin
  • bu sorunu yaklaşık 1 yıldır da samsung note5 de yaşıyorum.. 2 ad. note5 var birisi turkcell onda hiçbi sıkıntı yok diğeri avea ondan sıkıntı var artık operatörden olduğunu düşünmeye başlayacağım.. telden olsaydı resetten sonra düzelirdi düz mantık ama düzelmiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: micyot

bu sorunu yaklaşık 1 yıldır da samsung note5 de yaşıyorum.. 2 ad. note5 var birisi turkcell onda hiçbi sıkıntı yok diğeri avea ondan sıkıntı var artık operatörden olduğunu düşünmeye başlayacağım.. telden olsaydı resetten sonra düzelirdi düz mantık ama düzelmiyor..

Operator olabilir. Bende turkcell var sikintti yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı sorun bendede başladı telefon galaxy s7 hat türk telekom android 7.0 çözümü bulan varmı.
  • Whatsapp’ı Açmadan Mesaj Gelmiyor sorunun kesin çözümü için aşağıdaki siteyi ziyaret edebilirsiniz.
    http://teknocard.com/whatsappi-acmadan-mesaj-gelmiyor-cozum/
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.