Şimdi Ara

Whatsapp çift tık olayı !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar , cihazım iPhone 5s ios 9.2 kullanıyorum. Güncellemeyi bugün yaptım ve whatsapp konuşmalarında dikkatimi cekti uygulama kapalıyken (arka planda kapalı ) gelen bildirim önizlemesini görüyorum eskisi gibi ama eskiden tek tık görüyordu karşı taraf şuan çift tık görüyor, uygulama hala açılmadığı halde. Bir bilgisi veya çözümü bilen olursa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

WhatsApp Çift Tıklama Özelliği ve Kapatma

WhatsApp'ta çift tıklama özelliği, bir mesajı veya medyayı görüntülediğini göstermek için kullanılır. Çift mavi tik, mesajı aldığını ve okuduğunu belirtir. Ancak, bu özelliği gizlilik nedenleriyle kapatmak isteyen kullanıcılar için çeşitli seçenekler mevcuttur.

Çift Tıklama Özelliğini Kapatma

WhatsApp çift tıklama özelliğini kapatmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• WhatsApp uygulamasını aç.
    • Ayarlar > Hesap > Gizlilik'e git.
    • "Okundu Bilgilerini Göster" seçeneğini devre dışı bırak.

Bu özelliği kapattıktan sonra, sen mesajları okusan da karşı taraf mesajların okunduğunu göremeyecektir. Ancak, sen de karşındaki kişilerin mesajlarını okuduğunu göremeyeceğini unutma.

Gizlilik İpuçları

• Çift tıklama özelliğini kapatmanın gizliliğinizi artırdığını, ancak karşındaki kişilerin mesajlarını okuyup okumadığını bilmeni de engellediğini unutma.
    • Gizliliğin senin için önemliyse, mesajları okuduktan sonra uygulamadan çıkmayı veya uçuş moduna geçmeyi deneyebilirsin.
    • WhatsApp durum güncellemelerinde "Son Görülme" özelliğini kapatmak, çevrimiçi olup olmadığını gizlemene yardımcı olabilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • O benim de dikkatimi çekti arkaplanda uygulama yenile de açık değil ama arada böyle bi şey oluyor sanırım bu whatsapp a quickreply özelliği getirilince bunu da eklemişler

• Çok sıkıntılı olmaya başladı bu isler :/ uzman biri yok mu dostlar ?

• Eğer hızlı yanıt özelliğinden kaynaklanıyorsa önizlemeyi kapatınca çift tik vermeden çalışabilir. Denemek lazım

• Çift tik iletildi demek çift mavi tik görüldü demek. Telefona bildirim gelince çift tik oluyor. Tek tik gönderildi ama karşıya bildirm gitmedi demek

• Hızlı cevap için değil de whatsapp web için olduğunu düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.