Şimdi Ara

WhatsApp’ı bırakan devlet kurumları BiP’e geçiyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
5.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Ne zaman duysam aklıma geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • whatsapp en güvenli uygulama bu yüzden whatsapp ile devam edeceğim

bildiğim kadarıyla whatsapp ABD'de bile tek bir içeriği paylaşmadı

• Aynen bir de oradakiler okumasın 😀
  • quote:

Orijinalden alıntı: SECourses

whatsapp en güvenli uygulama bu yüzden whatsapp ile devam edeceğim

bildiğim kadarıyla whatsapp ABD'de bile tek bir içeriği paylaşmadı

Size katılıyorum, bir ara ByLock haberleri ile de WhatsApp karşıtlığına soyundular, en çok üzüldüğüm Lifecell Ventures'a ait nitelikli bir yazılım olan Bip'in WhatsApp karşıtı bir konuma oturtulması, mide bulandırıcı değil mi sizce?

Gizliliği ihlal ediyormuş, Türkiye'deki derin yapılanma eskiden sessizce her şeyi takip ederdi artık ev içi yaşama bile utanmadan dokunup arada ailenizin ayarlarıyla oynamak için teröristlerini kullanıyor, farkında mısınız diye sorsam çok az kişi evet der ve çoğu cevap vermeye korkar Evimize giren hırsızı bulamadıklarını mı zannediyorsunuz? Kendileri ampül yakıyor, canları cehenneme inşallah Bu yüzden yeni dünya düzenine karşılar, böyle şeyler yapamayıp masallarını sürdüremezlerse doğal seleksiyona uğrayıp derya olup giderler parazitler

Büyük olasılıkla yine çıkar çatışması yaşanıyor, Türklerin uluslararası ilişkilerinde en ufak pürüz yaşadığı zaman muhattabına tü kaka diyip sırtını dönmesi çok çiğ bir davranış, WhatsApp arzu etmediği halde buradaki kimileri bu yazılımla neler çeviriyorlar ve Türkiye içinde ne gizli AK ağları entegre etmişler bir bilseniz...

Basit milliyetçilikle Pardus, PTT Messenger derken şimdi de Biiip Biiip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• BİP'in unofficial şarkısı.

• Bu millet yerli malı düşmanı olmuş Amerikalı ya rus a guvenirim türk güvenmem diyor madem güvenmiyorsun ulkedende çık onların vatandaşı ol.

• dikiştutmazsabri kullanıcısına yanıt

Kendi ülkem fişlerse daha büyük sıkıntı çıkabili Amerikalı bana ne yapacak ?

Ben reklamlar razıyım sıkıntı yok. BİP bizi fişlerse belki problem çıkınca iş yerinden bile atılabiliriz. Yerli iletişim uygulamalarına güvenmiyorum.

• dikiştutmazsabri kullanıcısına yanıt

ruslar dil geliştiriyor ve onunla sıfırdan program yazıyor, bizimkiler yurtdışından satın alıyor yerli adı altına bize sunuyor. tabi biz de malız. yerli malı düşmanı değilim, beni mal yerine koymalarına karşıyım. hele 3 kuruşluk ürünleri ithal edip, etiketi basıp 15'e yerli diye kakalayanlar yok mu onlar tam bir o..............

ben yerli markası düşmanı da değilim. adam gibi yerli malı diye "özellikle" belirtip satmasalar eyvallah. ama yerli malııı hüloğğ dediklerinde alınca ve yerli olmadığını öğrenince mala dönüyorum.

ayrıca sizene, size mi soracaklar nerenin vatandaşı olacağını? "madem güvenmiyorsun" diyeceğinize "bunlar neden güvenmiyor" diye önce bir sorgulayın.

** yukarıda yazdıklarımı işini doğru dürüst yapan yerli firmalardan tenzih ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HA-DH -- 12 Ocak 2021; 3:24:9 >
  • watsapı sildim telefonun şarjı daha iyi oldu alternatif olarakta bişi yüklemeye ne gerek varki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musty578 -- 12 Ocak 2021; 3:43:21 >
  • Benim bildiğim, devletin grupları falan olmaz, DYS’si olur, resmi evrağı olur, eski usül üst yazısı falan olur. Aga birisi de demiyor ki “resmi kişiler, bunların hiçbirisini kullanmak zorunda değildir” diye...
    Geçen mahkeme kararı vardı “whatsapp ile gönderilen duyurlar falan resmi değildir” diye.

• yazilanlara göre kurumsal bir uygulama imiş bu yüzden halka bilgi verilmiyormus ve herhangi biri indiremezmis ama signal tabanli imis zaten uygulama siz signal kullansanizda olur

• TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Amerikalı koskoca ABD başkanının fişini iki saniyede çekti sana neler yapmaz. Bireysel olarak düşünme. Ve sadece REKLAM olarak da düşünme. Sen belki sadece goygoy için kullandın ama bir çok insan özelini mahremini gizlisini paylaştı. Whatsabı normal kullanıyorsan bipten niye çekiniyosun devlete karşı anarşist bölücü paylaşımlar mı yapıyosun. Veya özel mesajlarında falanca siyasiyi sevmiyorum deyince seni işten mi atacaklar? Sözde sosyal medya hesaplarımızı da dışarı kapalı tutuyoruz ama herkesin ulaşabileceği yazılımlar var gizli profilleri görebiliyosun. Milyonlara karşı korumasız olmasından çekinmiyosun da devletin görmesinden çekiniyosun. Diyosun ki yerli uygulamalara güvenmiyorum. Diyelim ki haklısın. Ben de derim ki bildiğin şeytan bilmediğin şeytandan daha iyidir.

• Eyyyyt vatsap sen kimsin yaaa

• şuan ise delil ve resmi evrak sayılıyor...

• Bib e geçinde devlet istediğinde ne kadar veriniz varsa el koyabilsin

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.