|
Bildirim
"Whotsobo borokon dovlot koromloro bopo gocoyor."
5 Şubat 2018'de PTT Messenger duyuruldu. Hani yerli ve milli olarak lanse edilen ama Signal tabanlı olan uygulama. Sözde başta devlet kurumları kullanacaktı. 6 ay sonra ise herkese açılacaktı. Ne-re-de PTT Messenger? PTT Messenger'a ödenen paralar ne oldu? |
Fişlenmek isteyenleri bipe bekleriz.
|
Zamanında (10-15 sene önce) pardus'a geçiliyordu.
geçin bu işleri |
Bip kullanıcı sözleşmesinden bir kesit " Hangi Kişisel Verileriniz Toplanıyor?Topladığımız Kişisel Verilere ilişkin kategorileri aşağıda daha ayrıntılı olarak açıklıyoruz:
" |
Iha ve sihalara bile coluk cocuk oyuncagi yorumu yapan bir zihniyet sanki ptt messenger ciksa iyi diyecekti.. guldurmeyin simdi..
|
Bip her açtığımda benden cihazın dahili depolamasına erişim istiyor.Normalde uygulama 1 kez sorar ondan sonra tekrar sorma tikini koyarsın bir daha sormaz.WhatsApp ve Telegram'da bu olay böyledir.Ama bip denilen lanet uygulama ekrana sürekli popup çıkarıp duruyor.Bu da bir yana bu olaydan bıkıp kaldırmıştım geçenlerde türkcell müşteri hizmetlerini aradım, uygulamayı kaldırdığım halde, "cihazınızda bip uygulamasının yüklü olduğunu görüyorum" dedi telesekreter.Keçileri kaçırmalık bir olay programı kaldırdığım halde neden böyle bir şeyle yüzyüze geliyorum garip doğrusu. Bir şey yerli olmadan önce güvenli olacak.Maalesef bu ülkenin yerli uygulaması yerine telegram ile devam edeceğim yoluma.
Keşke herkes Antox kullansa ama bahsi nette hiç geçmez insanlar ne olduğunu bilmez.Şuan Antox'dan güvenlisi yoktur.Yoksa signal falan hikaye, arada server varsa ve mesaj depolanıyorsa orada güvenlik yoktur. Neden WhatsApp'ı sildim peki.Mark zuckerberg'in halen hapise girmemesi, bunun üzerine pişkin pişkin verileri facebook saçmalığına pazarlayacağını duyurduğu için.Yoksa biliyorum Google'da Apple'da Microsoft'da hepimizi takip ediyor.Ama bunlardan böyle bir cüretkarlık görmedim.Ayrıca Facebook group gibi içi boş uygulamaları yoktur bu 3'ününde, tiktok gözümde neyse facebook instagramda odur.Ego tatmin yerleri. |
turkcelin verileri kime sattığı kimlerle paylaştığı nasıl koruduğu da belli değil. yarın öbür gün bütün verileri çaldırsalar tüh ya dış mihraklar der geçerler :D |
Yıllardır okumadan direkt kabul ediyorlardı kullanım şartları sözleşmesini, biri çıktı konuştu gündem oldu bilen bilmeyen tepki gösteriyor. Her kurumun kullanım şartları sözleşmesi hemen hemen aynı, gereksiz bir tepki. 10 güne kalmaz unutulur.
|
Ooo bu kötü oldu işte. Şimdi bizim kör cahil muhalefet inadına WhatsApp kullanır. Böyle de devletine düşman bir kafa var bunlarda.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bip kullanıcı sözleşmesinden bir kesit " Hangi Kişisel Verileriniz Toplanıyor?Topladığımız Kişisel Verilere ilişkin kategorileri aşağıda daha ayrıntılı olarak açıklıyoruz:
" < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interwap -- 10 Ocak 2021; 22:31:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|