|
WhatsApp için 2025'in ilk güncellemesi yayınlandı: İşte yenilikler

-
-
Saçma sapan özellikler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Telegramdan feyz alın biraz.
-
İphone’da çok kasıyor whatsapp neden ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aga mesaj atıyom gidiyo işte salın artık şu whatsapp güncellemelerini. Mesajlaşma uygulaması daha ne inovasyon yapabilir? Maksimum 3d sticker falan eklerler.
-
Asla bir telegram olamaz.
Milyar yıl oldu amoled siyah gelemedi android sürümüne
Telefon numarası gruplarda gözükmesin. Saçma sapan özellik getireceğinize bunu getirin.
-
İpad’lere bir türlü uygulama yazamayan şirket.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gözükünce ne oluyor belki o grupta olan kişiyi acil olarak araman gerekiyor ve numarası sende kayıtlı değil. Önune gelen gruba katılmazsan sorun olmaz. Milletin de senin numarana kaldığını düşünmüyorum.
Aramanız için telefon numarası olmasına gerek yok. Kişi rehberinde olmayan kişilerin aramasına izin vermişse uygulama üzerinden telefon numarasız da arayabilirsiniz.
Bkz: Telegram
-
telegram da asla bir whatsapp olamaz... züğürt tesellisi bunlar. dünyadaki herkesde whatsapp var ama telegram çok kısıtlı sayıda. gerçekler acıdır.
-
Grup mesajlarında herkesi etiketleme (@everyone gibi) özelliği eksikken çıkartma paketi paylaşma falan çok iyi olmuş gerçekten
-
Çöpün çöpü uygulama maalesef. Bir yığın bug var. Önce onları düzeltmeleri lazım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bu kadar tekel bir uygulama daha görmedim. istesen de başka bir uygulamaya geçiş yapamıyorsun.
-
Neden öyle bişe yapsınlar ki, ondan sonra batarya daha uzun gider mafazanallah, sonra nasıl yeni telefon satacaklar?
-
Hocam hala whatsapp video gönderimlerinde codec mi değişiyor nedir çizik çizik oluyor videolar whatsapptan gönderince.
-
Onu geçtim, videolar donuyor, streaming yaparken çok yavaş iniyor videolar hocam ayrıca.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam, Amerika'da 20 megabit ama Baku'de yasarken 100 megabit gonderme hizim vardi, Amerika'da fiber internetin gonderme hizina sinir koyuyorlar, Baku'de cift yonlu ayni hiz. Whatsapp yine de 2 megabit / saniye ile video gonderiyor. Cagin bu kadar disinda olup da en cok kullanilan iletisim programi olmasini ben yine de HALK'a bagliyorum :)
Adamlar olayin kaynagini cozmus, simdi sorsak mahalledeki insanlara, whatsapp mi daha hizli gonderiyor, telegram mi diye, whatsapp derler :)
Safak Sezer'in eskiden cok kaliteli yapimlar yaparken, sonra zeka ozurluler icin cektigi filmlerin daha cok izlenmesi de buna bir ornek. Adam Goktasi diye film cekti, bir bak, IQ 70 ve alti icin :) ama cok izleniyor ;) filme birakilan yorumlara bak hocam
Bazen es dost, akrabaya sorarim, film tavsiyeniz var mi diye, maksat izlenmeyecek vakit kaybi filmleri ogrenmek :D Dugun Dernek filmini tavsiye ettiler asgari ucret alip da avokadolu kaiju (kaju :)) yiyoruz diyen tipteki arkadaslarim, anladim ki direk sacma otesi bir film, hic izlemedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 16 Ocak 2025; 18:40:39 >
En Beğenilen Yanıtlar

Telegramdan feyz alın biraz.
|
Telefon numarası gruplarda gözükmesin. Saçma sapan özellik getireceğinize bunu getirin.
|
Aga mesaj atıyom gidiyo işte salın artık şu whatsapp güncellemelerini. Mesajlaşma uygulaması daha ne inovasyon yapabilir? Maksimum 3d sticker falan eklerler.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X