WhatsApp'ın Kendine Mesaj At özelliği Windows beta'da yayında
-
-
Kendine attığın dosyayı başka cihazdan indiremiyorsun. Bir işe yaramaz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Not defteri gibi bişey mi yani maksadı?
-
Webte gezinirken, cogu seyin linkidir fotosudur bazen aktarilmasi gerekiyor kendine mail atmak zahmetli oluyor. Ya sevdigin birine atiyorsun oradan bakiyorsun ya da mail atmak zorubdasin. Boylece birini rahatsiz etmeden link tarzi seyleri kendine atabilirsin. Sonrasinda mobilden erisebilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kim sonsuza dek görüldü yiyeceği bir döngüye girer ki?
-
Bunun için cloud çözümler var bkz: google drive
-
hayatımda bu kadar saçma bir şey görmedim
-
google drive zahmetli geliyor bana kullanmiyorum.
Ayrica, link vs gibi basit şeyler için clouda direkt kopyalama yapamazsiniz.
Bunun amaci da zaten o tarz ufak şeyler. 1 2 ufak fotograftir pdf tir, linktir vs.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 11 Aralık 2022; 15:16:50 >
Chrome kullaniyorsan hemen pc ye gonderebiliyorsun, Microsoft telefonunuz uygulaması kullanırsanda telefonda kopyaladigin sey direkt pc dede kopyalamis oluyorsun.
Hocam evet onu biliyorum, yer imleri olarak da kaydediliyor ancak chrome telefonda kullanmiyorum. Yani herkesin isine yaramaz bu ozellik tsbi ki benim gibi kullananlar nadirdir, özellik ozelliktir sonycta bu da az da olsa fayda saglar benim gibilere.
Yer imleri olarak değil bildirim gonderiyor, tarayicada direkt aciliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X