Şimdi Ara

Whatsapp'ın sesli arama özelliği ekranı ortaya çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
2.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya herşeyi güzelde whatsapp ipad içinde çıksa süper olacak

• Kişiler kısmından birisini inceleyip geri tuşuna bir kez basildiginda sohpet bölümüne geçmesine gıcık oluyorum. Buna bir ayar koysalar artık...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emiLL

Akıcı bi deneyim sunarsa muhteşem olur. Ne sms ne internet paketi alırım internet yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: clopin

quote:

Orijinalden alıntı: emiLL

Akıcı bi deneyim sunarsa muhteşem olur. Ne sms ne internet paketi alırım internet yeter

[yanlış yazmışım ne arama ne sms dicektim

• Süper

• -turkcell bunu beğen(me)di
  • Viber'e ve turevlerine rakip olmak icin kastimislar belli. Ancak zannetmiyorum ki bir viber'deki ya da skype'taki konusma kalitesi ve rahatligini saglayabilsinler. Daha dogrusu insanlardaki o yargiyi yikamazlar ve cogu kisi viber kullanmaya devam eder. Mesela ben iste ve ozel hayatta whatsapp'i yazismak, viber'i ve skype'i ise ozellikle ulkeler arasi aramalari yapmak icin kullaniyorum (yurtdisinda yasiyorum/calisiyorum) Bunun whatsapp ile degisecegini pek sanmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leipold

Viber'e ve turevlerine rakip olmak icin kastimislar belli. Ancak zannetmiyorum ki bir viber'deki ya da skype'taki konusma kalitesi ve rahatligini saglayabilsinler. Daha dogrusu insanlardaki o yargiyi yikamazlar ve cogu kisi viber kullanmaya devam eder. Mesela ben iste ve ozel hayatta whatsapp'i yazismak, viber'i ve skype'i ise ozellikle ulkeler arasi aramalari yapmak icin kullaniyorum (yurtdisinda yasiyorum/calisiyorum) Bunun whatsapp ile degisecegini pek sanmiyorum.

belli de olmaz
  • güzel özellik
  • Geçtiğimiz günlerde ESET, Viber' in bir güvenlik açığı denebilecek sorununu ortaya çıkarttı.
    Şahsen, Whatsapp'ın gözde olduğu bir dönemde bu özelliğin eklenmesi gerçekten hem sabit kullanıcı memnuniyetini hem de kullanım oranını arttıracaktır diye düşünüyorum.

Kaynak:http://m.teknolojioku.com/haber/eset-viberin-kirli-camasirlarini-ortaya-doktu-24648.html

• Helal olsun Whatsapp'a

Seneliği 2 lira olucakmış sanırım öyle bir duyum aldım.
  • Geç bile kaldılar ama sonunda gelmesi güzel.
  • Artık kontörede gerek yok

Paralı olacak bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayrikoc61

Artık kontörede gerek yok

Paralı olacak bence.

Paralı olursa ne anlamı kaldı ki onca ücretsiz arama uygulaması varken.Line Viber devam ederiz o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LethalFalcon

quote:

Paralı olacak bence.

Paralı olursa ne anlamı kaldı ki onca ücretsiz arama uygulaması varken.Line Viber devam ederiz o zaman.

Öyle bişey olursa operatörler mahkemeye verebiir whatsappı. Sonuçta ücretsiz arıyoruz. Kontöre falan ne gerek varki. İki tarafta ypasın net paketi. Zaten 2-3 saatligi 800kb falan tüketiyor whatsappın
  • quote:

quote:

quote:

Paralı olacak bence.

Öyle bişey olursa operatörler mahkemeye verebiir whatsappı. Sonuçta ücretsiz arıyoruz. Kontöre falan ne gerek varki. İki tarafta ypasın net paketi. Zaten 2-3 saatligi 800kb falan tüketiyor whatsappın

Viber'a açılmış bir dava var mı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Paralı olacak bence.

Viber'a açılmış bir dava var mı?

Hiç bir bilgim yok o konuda

• Ov guzelmis
  • Paralı olsa da kullanmaya devam ederim bu uygulama hakediyor

• Kısmen güzel kısmen kötü bir durum. Bu tarz uygulamaların tekelleşmesi, kullanıcı güvenliğini olumsuz yönde etkiliyor. Mâlum, SMS üzerinden gelen bilgi akışı bu uygulamaya devredildi. Şimdi de telefon konuşmaları buradan yapılırsa her şeyin açığa çıkması daha kolay olur. Ücretsiz olunca kullanmayan kalmıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.