Şimdi Ara

WhatsApp İsim Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
82.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Rehberimde Ahmet diye kayıtlı olan birisi whatsappa girdiğimdede konuşmalarda da Ahmet olarak gözüküyor ama whatsapptan çıktığımda o bana merhaba diye mesaj attığında üstteki bildirim yerinde Ahmet:Merhaba değilde Mal:Merhaba yazıyor ama bu bildirim whatsappın içindeyken geldiğinde Ahmet:Merhaba olarak gözüküyor. Kilitli ekrandada Mal:Merhaba olarak gözüküyor. Ben ne yapabilirim rehberden numarayı sildim başka bi isimle kaydettim nafile

• Yapay Zekanın Yanıtı

WhatsApp İsim Sorunu: Rehberde Değiştirdiğiniz İsim WhatsApp'ta Değişmiyorsa

WhatsApp kullanıcıları arasında sıklıkla karşılaşılan bir sorun, rehberde değiştirilen ismin WhatsApp'ta değişmemesidir. Bu sorun, farklı cihazlarda, farklı işletim sistemlerinde ve çeşitli WhatsApp sürümlerinde ortaya çıkabilir.

Nedenleri ve Çözümleri

WhatsApp isim değiştirme sorununun birkaç olası nedeni vardır:

• Rehber Senkronizasyonu Sorunu: Rehberiniz WhatsApp ile senkronize edilmemiş olabilir. Bunu çözmek için WhatsApp'ı kapatıp yeniden açmayı veya rehberinizi manuel olarak güncellemeyi deneyin.
    • Eski Uygulama Verileri: WhatsApp'ın eski uygulama verileri, isminizin değişmemesine neden olabilir. Bu sorunu çözmek için WhatsApp'ı kaldırın ve yeniden yükleyin.
    • Cihaz Önbelleği Sorunu: Cihazınızın önbelleğinde hatalı bilgiler olabilir. Bunu çözmek için cihazınızın önbelleğini temizleyin.
    • WhatsApp Sunucusu Sorunu: Bazı durumlarda, WhatsApp sunucularındaki geçici sorunlar isim değiştirme işlemini engelleyebilir. Bu durumda, sorunun çözülmesini bekleyin.

İsim Değiştirme Sorununu Giderme Adımları

WhatsApp isim değiştirme sorununu gidermek için şu adımları izleyebilirsin:

1. Rehber Senkronizasyonunu Kontrol Et: Rehber uygulamanızın WhatsApp ile senkronize olup olmadığını kontrol edin.
    2. WhatsApp'ı Kapat ve Yeniden Aç: WhatsApp uygulamasını kapatın ve ardından tekrar açın.
    3. Uygulamayı Kaldır ve Yeniden Yükle: WhatsApp uygulamasını kaldırın ve ardından uygulama mağazasından yeniden yükleyin.
    4. Cihaz Önbelleğini Temizle: Cihazınızın önbelleğini temizleyin.
    5. WhatsApp Desteği ile İletişime Geç: Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, WhatsApp Destek Ekibi ile iletişime geçin.

WhatsApp isim değiştirme sorununu gidermek için bu adımları uygulayarak, rehberde yaptığınız değişikliklerin WhatsApp'ta da yansıtıldığından emin olabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Arkadasin kendi whatsapp adini oyle kaydettiginden dolayi oyle hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı dertten bende muzdaribim. bunun için bir tweak filan yok mu ?

• Benle dalgasina ismini degistiren var be

• Mesajı yazan kişi whatsapp adına ne girdiyse orada o gözükür. Ona yapacak bişey yok benim bildiğim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihgaucho

Mesajı yazan kişi whatsapp adına ne girdiyse orada o gözükür. Ona yapacak bişey yok benim bildiğim

Evet ne yazık ki
  • Arkadaşlar bende bir gün boyunca bunu halletmeye çalıştım ve başardım sizlere de paylaşmak istedim :)

Whatshapp ayarlar'a giriyoruz.
    Hesap ayarları.
    Gizlilik.
    En başta ( son görülme ) seçeneği herkes olarak ayarlı olması lazım ona tıklayıp ( kişilerim olarak ayarliyorsunuz rehberimiz de hangi ismi vermişseniz whatshapp'ta da öyle gözükür kolay gelsin. :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Whatsapp bildirim sorunu
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: foxadminn

Arkadaşlar bende bir gün boyunca bunu halletmeye çalıştım ve başardım sizlere de paylaşmak istedim :)

Whatshapp ayarlar'a giriyoruz.
    Hesap ayarları.
    Gizlilik.
    En başta ( son görülme ) seçeneği herkes olarak ayarlı olması lazım ona tıklayıp ( kişilerim olarak ayarliyorsunuz rehberimiz de hangi ismi vermişseniz whatshapp'ta da öyle gözükür kolay gelsin. :)

Merhaba

Hala sorun devam ediyor

Bu sorun nasıl geçer

Birçok kişi ismini aşkım hayatım diye kayıt edebiliyor

Eşim telefona bi bakıyor bildirim ekranında aşkın yazıyor

Rehbere bakıyorum kenan yazıyor fatma yazıyor

Yani çok saçma değilmi bu

Neden benim rehberimde verdiğim isimlerden oluşmuyor WhatsApp isimleri

Ve bu herkeste olmuyor belli başlı kişilerde var

• Sorunu çözen oldu mu, aynı durum bende de var örneğin telefona X diye kayıtlı birini whatsup' ta da X diye görüyorum ben yazarken X' e yazıyorum ama o bana yazdığı zaman Y yazdı diye çıkıyor, anlamsız.
  • Foxadminn'in yazdığı çözümün konuyla alakası yok. O, konuşma ekranında "en son 21:29'da görüldü" yazısınını, başkası bizimle konuşurken görüp göremeyeceğini ayarlar.

Bunun bir çözümü yok. Bildirimlerde, karşıdaki kişi whatsapp ismini ne olarak ayarladıysa o şekilde gözükür.

• bilmiyorum aynı sorun mu ama bende bazı kişilerden mesaj geldiğinde isim yerine üç nokta koyuyor. isim falan görünmüyor kimden geldiği belli değil. aynı sorun mu sizce bu da?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wake Me Up When I Care -- 5 Aralık 2015; 11:51:10 >
  • Wake Me Up When I Care kullanıcısına yanıt
    whatsapp üzerinden mi geliyor mesajlar ?
  • X-Slim kullanıcısına yanıt
    evet whatsapptan geliyor, birkaç kişide oluyor sadece. ekran kilitli veya değil fark etmiyor. isimleri yerine üç nokta var. örn: "...:naber" gibisinden bildirim geliyor.
  • Eski sevgiliyi rehbere benim gibi ahmet, mehmet diye kaydettiysen sevgilinin yanına giderken onu engelleyip git başka yolu yok
  • Wake Me Up When I Care kullanıcısına yanıt
    Hocam onlar whatsapp isimlerini ... olarak koyduklarından dolayi size öyle geliyor.
  • Google a gir

Watsapp messenger yaz gelen app yazisindan guncelleme yap problem halloluyor benide yordu fakat cozum basit

WhatsApp İsim Sorunu

• Konuyu hortlattik. Peki whatsapp ta ismini degistirdigim kisinin adi yine eskisine donmus neden olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: elfelendil

Konuyu hortlattik. Peki whatsapp ta ismini degistirdigim kisinin adi yine eskisine donmus neden olabilir
    Aynen. Bende çare bekliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.