Şimdi Ara

rehberde isim arama problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
7.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşımın telefonunda telefona girip kişiler bölümünü açınca üstteki araba çubuğundan isim bulunamıyor. mesela rehberde AHMET kayıtlı, aramaya AHMET yazınca boş ekran çıkıyor. hiç bir ismi bulmuyor bu şekilde.

bunun sebebi nedir bilen var mı? ayarı falan mı var acaba, baktım hep ayarlara kendi telefonumla karşılaştırdım herşey aynı gözüküyor.

• ayarlar/genel/spotlight araması bölümüne bi bakın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cdenizmavis

ayarlar/genel/spotlight araması bölümüne bi bakın...

oraya baktım ama bi sonuç alamadım. zaten bildiğim kadarıyla spotlight telefonun ana ekranında ekranı aşşaya çekip yukardan çıkan arama çubuğu oluyor. o bölüme isim yazınca buluyor. ama rehberin içinde bulmuyor, enteresan.
  • Rehbere gir sol üst köşede gruplar olması lazim oradan iCloud veya ne varsa işaretleyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayarlar- Mail,kişiler,takvim'den Mail'de bulunan kişileri kapatın. Düzeliyor.

• Bende de ayni problem var mail den icloud kisilerin tikini kaldirip denedim olmadi ayni sorun kisiler gmailde kayitli onuda kaldiramam malesef rehberimin gmail ile senkrone olmasini istiyorum hep. 8.4 de boyle bi sorun vardi insaallah yeni guncelleme ile cozulur

• Telefonu kapatıp açarmısın, bazen bana da oluyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cok denedim tekrar tekrar 9.1 i kurdum yok ayni hata malesef

• Önceki mesajda yazdığım öneriyi denediniz mi?

• denedeim hocam benim rehber gmailde kayitli oldugu icin sadece icloud kisileri kapadim olmadi belki rehberi telefona atip gmaili silsem dediginiz gibi duzelir bilemiyorum ama ben gmail ile senkronize olmasini tercih ettigimden silemiyorum hocam ama 8.4 kullanirken rehber yine gmailde idi ve sorun yoktu yeni guncellemelerde duzelmesini bekliyorum

Etiket yapamiyorum mobilde #aytoli

• ben denedim bütün söylenenleri ama bi işe yaramadı. benim kendi telefonumda maildeki kişiler açık bende sorun yok, kapatsamda açık olsada rehberdeki kişileri buluyor arayınca.

ios 9 a geçince olmuş bu sorun, telefon 6 plus (benim 6da sorun yok)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 13 Kasım 2015; 10:00:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.