Şimdi Ara

Whatsapp Konuşma Özelliğinizi Aktifleştirebilirim (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
438
Cevap
7
Favori
9.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni güncelleme geldi. 14 mart tarihli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevo_61

quote:

Orijinalden alıntı: DeliFuat

**** Aktivasyon & Davetiye işlemi ****

Whattsapp sesli arama özelligi olan bir kişi whattsapp dan sizi arayıp 10 saniye beklemesi yeterli oluyormus.

sizde sesli arama özelligi aktif olmasa bile o sizi sesli arama özelligi ile whattsapp dan arıyor

sizin tel (viber deki gibi) calıyor acıyorsunuz beklıyorsunuz.... Hepsi bu kadar..

Aynısını yapıyoruz olmuyor işte, son sürüm yüklü üstelik.Ben aramaya kalkınca normal telden arıyor whatsapptan değil.

ilk aktivasyonu yapan nasıl yaptı ben bilemem
    sen aramayacaksın bu özelligi aktif olmuş bir kişi seni whattsapp dan arayacak
    suan aktivasyon olmuyor yarini bekleyelim bende de aktivasyon olmadı ama işlem yazdıgım sekılde oluyor

• kimse aramamış hala lütfen arkadaşlar .-.
  • yenı guncelleme geldi 2.12.5 oldu onceki vers. 2.11.561
  • beni arayacak birini arıyorum lütfen pm
  • Yardimci olacak arkadaş var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasil aktiflesiyor yani bu? Ne ise yarıyor

• Arkadaslar Şoyle Bir Durum Var Öglen Bende Forumdan Bir Arkadasdan Almıstım Sağolsun Bende Bi Kaç Kişiye Yaptım Yine Oldu Şimdi An İtabariyle Olmuyor Yeni Guncelleme Çıkramıs Herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_1903

Arkadaslar Şoyle Bir Durum Var Öglen Bende Forumdan Bir Arkadasdan Almıstım Sağolsun Bende Bi Kaç Kişiye Yaptım Yine Oldu Şimdi An İtabariyle Olmuyor Yeni Guncelleme Çıkramıs Herhalde

Sizdeki sürümü güncellediniz mi? Ya da her iki tarafta güncel olduğu halde mi olmuyor?

• yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa şimdiden teşekkürler.

5327279535
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Citoyen

quote:

Orijinalden alıntı: by_1903

Arkadaslar Şoyle Bir Durum Var Öglen Bende Forumdan Bir Arkadasdan Almıstım Sağolsun Bende Bi Kaç Kişiye Yaptım Yine Oldu Şimdi An İtabariyle Olmuyor Yeni Guncelleme Çıkramıs Herhalde

Sizdeki sürümü güncellediniz mi? Ya da her iki tarafta güncel olduğu halde mi olmuyor?

Hocam Şöyle Bi Olay Aynen Senin Dediğin gibi Güncel Olması Gerekiyordu WhatsApp 2.11.561 Sürümü Bende o Yukluydu Forumdan Bi Arkadasın Numrasını Aldım Haletti Anında Bana Özellik Geldi Bende Hemen Kardeşimin Telefonuna Yaptım Hemen Onada Geldi Ama Şimdi Google Playdeen Baktım Whatsap a 2.12.5 Sürüm Güncelleme Gelmis Tekrardan Ve Davet Ozelliği Kapatılmıs 2 Farklı Cihazda Öglen Yaptıgım Gibi Yaptım Olmadı.

• Olmayanlar son sürümü indirip kursun belki işe yarar

http://www.apkmirror.com/apk/whatsapp-inc/whatsapp/whatsapp-2-12-7-android-apk-download/

• Bazı arkadaşlara yaparken sorun oldu. İki moto g bir de samsung s4 mini de olmadı. İkisinin de tek bir ortak noktası yok nedendir anlamadım.
  • Yapabilecek var mı arkadaşlar

• Banada banada

• Numaranızı yazmayın şuraya ya safmısınız. 2 gün bekle adamlar hallederler her gün güncelleme geliyor zaten.
  • Yapacak varsa ozelden noyu atim?

• Yapacak biri varsa özelden yazabilir mi teşekkürler

• Benim numaram bu benimde aktifkensin istiyorum rica etsem ararmısınız 05443583482

• aktifleştirebilecek müsait arkadaş varsa özel mesaj atabilirse no yu verebilirim teşekkürler .
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.