Şimdi Ara

Whatsapp Konuşma Özelliğinizi Aktifleştirebilirim (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
438
Cevap
7
Favori
9.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Saol hizli donus icin aktif oldu 5 dk da donus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimki kendiliginden aktif olmus kimse arayip sormadi ve kendiliginden aktif olan arkadaslarim var bekleyin biraz aktif olur numaranizi paylasmayin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bender B. Rodriquez kullanıcısına yanıt
    Sanki numaranızıalıp umuma açık tuvaletlerin duvarlarına yazıyoruz Herkesi nickiyle kaydedip işlem tamamlandıktan sonra siliyorum zaten :P

• Arama güncellemesi herkese gelmeye başladı.kontrol edin.

• burak4242 kullanıcısına yanıt
    Aga sen degil ama millet alismis herkes numarasini vermeye hazir baskalari kullanabilir kim ne istiyor bakmadim bile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana da kendiliğinden geldi
  • Bender B. Rodriquez kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam elbette kötü niyetle kullananlar oluyordur. Biraz sert çıkıştım kusura bakmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: mert25

Bana da kendiliğinden geldi

Kendiliğinden aktif oldu. Peki normal aramadan farklımı yani ücretsizmi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google Play‘deki surum 2.12.5 olmasına ve bendeki sürüm 2.12.14 olmasına rağmen güncelleme görünmüyor? Yeni güncellemelerden nasıl faydalanabilirim

Edit: Wifi‘a bağlıysaniz dilediğiniz gibi rahat konuşabilirsiniz. Diğer türlü internet paketinizden gidecektir.
    Edit2: mert25 hocam kendiliğinden aktif oldu dediniz. Hangi sürüme sahipsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak4242 -- 31 Mart 2015; 20:37:44 >
  • burak4242 kullanıcısına yanıt
    sürüm 2.12.5

quote:

Peki normal aramadan farklı mı yani ücretsiz mi?

Maalesef bu konuda hiç bilgim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak4242

Bilgi kesin mi hocam. Sistem aktif mi?

Hocam bende açıldığına göre aranınca aktif olamk zorunda.
  • ilkmon İ kullanıcısına yanıt
    2.12.14 Sürümü tamamen silip Google Play‘deki 2.12.5 sürümünü indirdim, kurdum. Özellik aktif olarak kullanmaya başladım. WhatsApp özelliği herkese açık olarak sundu (android kullanıcıları için). Özellik için kaldırıp tekrar kurmanız yeterli olacaktır. Olmazsa pm atın ben yine arayabilirim.

• Şuan herhangi bir aktifleştirme işlemi gerektirmeden aktif halde program hem android 2.3 hemde 4.4'de durum bu...
  • Kendiliginden aktif...

• 2.11.16 sürümü var ama tel simgesi yok aktif değil nasıl aktif edebilirim. son güncelleme yeni güncellemede yok. tel:iphone4/s
  • yaptım kısa bir araştırmada ios işletim sistemi için şuan için sesli arama özeliği yokmuş. yakın zamanda gelmesi bekleniyormuş.
    iTunes'te mevcut 2.11.16 sürümünün yerini yakında şuan beta olan ve sesli arama özelliğinin bulunduğu 2.11.17.444 sürüm yer alacak.http://www.milliyet.com.tr/iphone-da-whatsapp-sesli-arama-teknoloji-2029749/
  • Aktif.

• Artık kendiliğinden aktif arkadaşkar.. herkese açıldı. Kimseyi aramanıza gerek yok. Marketteki son sürüm whatsap olması kafi..

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.