Şimdi Ara

Whatsapp Konuşmalarını Taşımak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 2 güne kadar ios tan androide geçeceğim mevcut konuşmalarımı yeni telefonuma nasıl aktarabilirim

• Bende böyle bir konu açmıştım ama herhangi bir cevap gelmedi. Çünkü bu konu hakkında tek bir program var o da wazzapmigrator bu da ne kadar sağlıklı bilmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler
  • Soruna cevap buldun mu bilmiyorum;

ancak bahsettiğin iş için ben "My Contacts Bakup" isimli programı indirmiştim.

Gerçi artık rehber hotmail ve GMail rehberine kaydolduğu için ayrıca programa da gerek yok.
  • Eğer hala bir yöntem arıyorsan transfer backup uygulaması ile yapabilirsin. Alternatif daha iyi bir yolu yok şu anda.
  • aeozbay A kullanıcısına yanıt
    Bu uygulamayı iostan androide geçişte mi kullanabiliyoruz yoksa android den iosa geçişte mi kullanabiliyoruz ?
  • flat_kil kullanıcısına yanıt
    İki yonlu de yapilabiliyor. Programin internet sitesinde aciklamalar mevcut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aeozbay A kullanıcısına yanıt
    Ben sizin dediğiniz bu uygulamayı bulamadım iosta. En azından uygulamaya ait linki siz verebilirseniz karışıklık olmaz size de zahmet olacak ama.

• https://www.google.com.tr/amp/akillitelefon.com/2016/07/03/whatsappi-iphonedan-androide-aktarma/amp/

Bununla istediğiniz işlemi gerçekleştirdim. Medialar dahil

• Osman_E kullanıcısına yanıt
    Bu program gerçekten işe yarıyor mu ? Siz ücretli programı mı kullandınız ?
  • Linkte ne varsa onu indirdim.

WazzapMigrator'un pro sürüm apkleri nette mevcut. Pro sürüm olmaz ise Media'yi taşıyamazsınız.
    Bu linkteki yöntem ile iPhone SE deki WhatsApp konuşmalarımı S6 edge plus'a taşıdım.
    ki Androide geçtiğime pişmanım ayrı mesele :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osman_E -- 10 Şubat 2018; 12:26:32 >
  • Osman_E kullanıcısına yanıt
    Peki bilgiler için teşekkür ederim. Neden pişmansınız peki :)

• flat_kil kullanıcısına yanıt
    Hız, Stabilize, Uygulama kaliteleri, safari ile nette dolaşım hızı safarinin kendi playeri olması ve en önemlisi kullanılabilirlik widget sistemi.

Özgürlük diye bir şey yok. Dönüp dolaşıp herkes stock roma dönecek stock arayüze dönecek çünkü custom romlar tam stabil değil. Bunda 50 tane sensör var hangisini ne zaman kullandım ya da kullanacağım bilmiyorum :) Ve son olarak androidlerin 2 yıl güncelleme ömrü var. En basit örneği 5s ile samsung s4'ün şuan hızlarını karşılaştırın ikiside 2013 telefonu.
    Lakin beklenti görecelidir. Herkesin telefon kullanımı ve beklentisi farklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osman_E -- 11 Şubat 2018; 4:11:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.