Şimdi Ara

WhatsApp sesli mesajları yazıya dönüştürecek özelliği test ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • WhatsApp sesli mesajları yazıya dönüştürecek özelliği test ediyor
    WhatsApp'ın sesli mesajları yazıya çevirme özelliği ilk olarak 2021 sonbaharında düşünülmüş, ancak yeni özellik üzerindeki çalışmalar bilinmeyen nedenlerle kesintiye uğramıştı. Son gelen bilgilere göre geliştiriciler bu yeni işlevi test ediyorlar.

Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy S23 serisi doğrudan prizden çalışabiliyor: Peki faydası ne?

Yeni işlev WhatsApp'ın beta sürümünde ortaya çıktı

Yenilik, uygulamanın 23.3.0.73 numaralı beta sürümünde keşfedildi. Bu sürümde bir sesli mesajın metne çevrilememesi durumunda görünecek bir bilgi kutusu keşfedildi. Bu kutuda gösterilen nedenler arasında konuşmanın tanınamaması ve transkripsiyon dilinin sistem diliyle eşleşmemesi yer alıyor.

WhatsApp sesli mesajları yazıya dönüştürecek özelliği test ediyor
    WABetaInfo uzmanları, sesli mesajların metne çevrilme işleminin yalnızca cihazda gerçekleştiğini ve muhataplar dışında kimsenin bu bilgilere erişemeyeceğini vurguluyor. Yeni özelliğin ne zaman geniş bir kullanıcı kitlesine sunulacağı ise henüz belli değil.

Kaynak:https://wabetainfo.com/whatsapp-beta-for-ios-23-3-0-73-whats-new/

• Başlığı görünce ilk başta anlamadım, zaten neredeyse tüm ekosistemlerde sesli yazma olayı klavyelerde var diye düşündüm ama asıl olayın gelen/giden sesli mesajın metine çevirilmesi olduğunu anlayınca dedim heh işte olmuş bu. Yerli yersiz sesli mesaj gelmesi çok saçma bir durum, habire telefonu kulağıma götürüp karşıdakinin 2 kelimesini duymaya çalışıyorsun ve kulağına götürene kadar bazen ilk söylenen anlaşılmayabiliyor falan. Çok elzem değil ama gelse tam süper olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 9 Şubat 2023; 20:25:25 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Telegramda zaten vardı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • wechat bunu aylardır kullanıyor. Çinli arkadaşlarım sesli mesaj attığında başarılı bir şekilde yazı olarak okuyabiliyorum

• Şehit Doğan ilkokulu'nun orada küçük kaymaklı b market var

• Küçük kaymaklı şehit Duman ilkokulu'nda b market var 11 numara

• Olya aymuradova

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.