Şimdi Ara

Whatsapp Sohpeti Sil dedikten sonra konuşmaları nasıl görürüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Whatsapp da arkadaşla konuşuyordum yanlışlıkla sohbet penceresini sil dedim daha sonra konuşmak için üzerine tıkladığımda tüm konuşmalarımızın gittiğini gördüm.Sohbet penceresini kapatınca eski yazışmalarıdamı siliyor Eski konuşmaları nasıl görebilirim yardımlarınızı bekliyorum.

Android kullanıyorum.

• Konuşmayı silmeden önce epostana mail gönderip yedekleyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: medverdev

Konuşmayı silmeden önce epostana mail gönderip yedekleyebilirsin.

Başka türlü görme şansımız yokmu, ben konuşma penceresini açtktan sonra ömür boyu kapatmamam lazım ozaman,kapatıp tekrar açınca eski yazışmalar gidiyor.
  • telefonun sd kartında sorun olabilir , kaydetmiyo olabilir bi onu kontrol et istersen , birde ayarlarına bak whatsup in tabi.
  • Eğer "Sohbeti Sil" dediyseniz ve elinizde yedeği de yoksa geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Eğer "Sohbeti Sil" dediyseniz ve elinizde yedeği de yoksa geçmiş olsun.

Sohbeti hiç kaldırmıycakmıyız sürekli anasayfada kalması beni sıkıyor konuşmadıklarımla olan sohbetleri kaldırıyorum daha sonra tekrar konuşunca eskiler gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Cambaz

quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Eğer "Sohbeti Sil" dediyseniz ve elinizde yedeği de yoksa geçmiş olsun.

Sohbeti hiç kaldırmıycakmıyız sürekli anasayfada kalması beni sıkıyor konuşmadıklarımla olan sohbetleri kaldırıyorum daha sonra tekrar konuşunca eskiler gidiyor.

Hocam onları yedeklemeden silerseniz maalesef gidiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hergece saat 04:00 gibi yedekleme yapıyor androidde diye biliyorum. Whatss app ı silin tekrar kurun yedekten geri yükleyeyimmi diye soracaktır. Bu sekılde son gece ye kadar olanları kurtarabikirsiniz. Bu ları yapmadan önce yedekleme yapmayın sakın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.