tavuk mu yumurtadan yumurta mı tavuktan diye sormuşlar horoza. ben işime bakarım demiş. bipe geçtik. bitti gitti... |
WhatsApp sözleşmesi için süre doldu: Kabul etmezseniz bu özellikleri kullanamayacaksınız! (6. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: mkm5838Hmm agresif buldum mesajınızı. Bu yorumların hiç birinin bir geçerliliği olmadığını , sözleşmeyi next next diyerek kabul ettiğiniz için belirli şartları kabul etmiş olduklarını yazmam mı gerekiyordu illa ? Bunu açıklama gereksiniminde bıraktığınız için teşekkür ederim. Forumda olan bir mesajdan bu kıstasları yapmanızı da komik buldum. En kısa zamanda bir iq testi yaptırın derim.
insanlarla alay eden birinin iq testi tavsiyesini kim ipler? önce sen yaptır da sonra da neden bana terbiye vermediniz diyerek evindekilere çıkış koçum.
hadi ikile...
-
En ufak bir terbiyesizlik yok ortada. Terbiyesizlik senin yaptığın asıl. Üstten görme çabası lafla gömme vs vs. Fındık ceviz ye biraz beynin çalışır belki koçum. Hadi ikile şimdi keko seni.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X