Hiçbir yararı olmayan bir özellik gelmiş. Güvensizlik ortamını körüklemekten başta neye yarar bilemiyorum. |
WhatsApp'ta artık 'son görülmeyi' istediğiniz kişilere kapatabileceksiniz (3. sayfa)
-
-
Sevgiliniz gevşek bir tipse, en ufak bir kavgada sadece size kapatacak. Oturup izleyin, kavga bahane aldatmak şahane.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ergenler için sıkıntı ama biz evliler için olsa da olur olmasa da . :) benim herkese kapalı. :)
-
lan ne yıkık özellikler bunlar. dingiller resmen sosyal paranoya aşılıyorlar insanlara.
-
Güzel özellik ne gibi işime yarayacak düşünüyorum ama aklıma gelmiyor :)
-
son görülmeye takılan var mı artık ya. benim umrumda değil valla. bi şey yazılıyorsa çok önemliyse bir zahmet arasın :)
-
Son görülmeyi neden açar ki bi insan anlamıyorım. Bana kalsa wp kullanmam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bazılarının isine yarayabileceği gibi bazılarının da belası olabilecek bir özellik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: StalkerReborn
telegramda vardı zatentelegram bin kat ilerde şu uygulamadan ama el mahkum bütün gruplar orda , bu millet wp den önce nasıl haberleşiyordu acaba
-
Son görülmeyi kapatıyoruz lakin whatsaapa girdiğinde karşı tarafta çevrimiçi olarak gözüküyor.
Bunu Engellemenin bir yolu var mı ?
-
whatsapp ı sildim aylardır telegram kullanıyorum. kafam rahat.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X