WhatsApp'ta kişilere not ekleme devri başlıyor
-
-
Bu özellik Donanımhaber'de yıllardır var. Vay be buradan çalmışlar.
(saf üye yorumu)
-
Whatsapp bence facebookun tüm özelliklerini almalı en başta sadece kişilerde görünecek sabit video fotoğraf paylaşımı
Not :facebook kullanmıyorum sadece bu özellikleri getirirsilerse çok kullanışlı olur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Telegramda falanca yıldır varcılar gelmeden.
-
Tam bu yorumu okumaya gelmiştim. Olmadı ki şimdi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Not: oe
-
Whatsapp çok geç kalmıs biz çoktan kendimiz bu özelliği ekledik.
Bir kişi ile whatsapp grup kuruyorsunuz sonra o kişiyi gruptan atıyorsunuz tek başına grupta kaldığınız için orada notlarınızı paylaşabilirsiniz.
-
Olayı yanlış anlamışsınız hocam. DH'de mesela birini bloklayınca çıkan not ekleme sistemi gibi bir şey bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 14 Nisan 2024; 16:6:15 > -
Siz olayı baya yanlış anlamışsınız :D
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtiger -- 14 Nisan 2024; 19:51:56 > -
O dediğin için grup kurmana gerek yok, Siz diye aratınca kendine mesaj atabiliyorsun. Bende yakın zamanda ögrendim ama baya iş görüyor.
-
Evet biliyorum ama kendime mesaj atınca sonradan bakmayı akıl edemiyorum ama sohbet listesinde büyük harflerle NOTLAR yazınca unutmuyorum. bir de en başa sabitledim miss
-
Aynı şeyi hem Whatsapp'ta hem Telegram'da yapıyorum ona rağmen dikkatimi çekmiyor bakmadığım notlar oluyor sizin gibi. Artık notların olduğu sohbeti okunmamış olarak işaretliyorum ki böyle yeşil yeşil yansın dikkatimi çeksin diye. Bu da bir taktik. :)
-
Bence bu adamlar en basit, dandirikten "özellik" bile denilemeyecek şeyleri baştan planlayıp zamana yayarak uygulamaya eklemek şeklinde bir politika izliyorlar. Bu kadar geriden gelme olamaz çünkü bu tür üvertür ilaveler açısından.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok da önemli bir özellik değil bence ama getirmeleri iyi olmuş.
-
valla unutkanlık falan kötü allahtan bende cok yok ama pimpiriklilik çok. daha saçma sapan yaptığım çok şey var bir örnek daha vereyim. whatsappın yerini değiştiyiorum 2.3. sayfaya falan koyuyorum sabah onu ararken aklıma gelsin diye falan. alarmları saymıyorum bile
-
Wp yi bu işyerindeki gruplar var onlar olunca mecburi kullanıyorum.Telegram sadece mesajlaşma değil sosyal medya gibi.Telegram en çok kullandığım uygulama...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
WhatsApp'ın güncellemelerine yetişemiyorum
-
Kesinlikle katılıyorum
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bu özellik Donanımhaber'de yıllardır var. Vay be buradan çalmışlar.
(saf üye yorumu) |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X