Şimdi Ara

WhatsApp'ta reklam dönemi başlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
2.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Facebook, 2014'yılında WhatsApp'ı satın almak için 16 milyar dolar gibi yüksek bir para ödemişti. O günden bu yana dünyanın en büyük sosyal ağının WhatsApp'tan nasıl para kazanmayı planladığı merak ediliyordu. Bu yılın başlarında Durum özelliğinin reklam yayınlamak için kullanılacağı ortaya çıktı. Şimdi ise bir WhatsApp yöneticisi bunun kendileri için ana para kazanma modeli olacağını açıkladı.

Ayrıca Bkz.Chrome'un bileği bükülmüyor: Firefox'a 7, Edge'e 15 kat fark
    Durum özelliği esasında Hikayeler özelliğinin bir uzantısı olarak mesajlaşma platformuna dahil edilmişti. Şirketin bu bölümde reklam yayınlayacağını söylemesi pek sürpriz olmadı. Zira Instagram zaten Hikayeler'de reklam gösteriyor ve bununla hatırı sayılır bir başarı elde etti. Dolayısı ile Facebook'un bünyesinde yer alan WhatsApp'ın da aynı şeyi yapması son derece mantıklı.

Durum sekmesi kazanç kapısı oluyor

WhatsApp Başkan Yardımcısı Chris Daniels, şirketin Durum sekmesinde reklam gösterimi yapacağına dair açıklamalarını yineledi. Deneyimli yönetici konuyla ilgili olarak "Bu şirket için ana para kazanma modeli olacak ve aynı zamanda işletmelerin WhatsApp'taki insanlara ulaşmaları için bir fırsat sunacak" dedi.

WhatsApp kullanıcılarının Durum sekmesinde ne zaman reklam görmeye başlayacakları konusunda net bir açıklama yapmaktan kaçınan Daniels, bu konuda kesin bir tarih veremeyeceğini belirtti. Sonuç olarak er ya da geç ücretsiz olarak kullanılabilen tüm uygulamalarda olduğu gibi WhatsApp'ta reklam görmeye başlayacağız.

• Halihazırda mesajlaşmalarda iletilen resimleri dahi kullanarak(land rover resmi gönderildiyse onun reklamı çıkıyor mesela) yani kullanıcıların gizliliğinin bir yerlerine koyarak reklam geliri sağlıyordu. Whatsapp durumları kullanan kişi sayısı çok az zaten. Reklam da koyarlarsa kullanıcı kaybederler...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Alternatiflerine gecilir ... Zor degildir ...

• Bu gune kadar kimsenin durumuna murumuna bakmadığım için sanırım pek beni alakadar etmiyor ama yine bu facebook'un iyice okunu çıkardığı gerçeğini değiştirmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

Alternatiflerine gecilir ... Zor degildir ...
    Whatsapp'ın hiç bir alternatifi tutmaz. yerleşti artık.
  • Telegram var en basitinden. En azından hızlı ve daha başarılı bir çok konuda.

• TITAN kullanıcısına yanıt
    gül gibi değişir snapchat vardı eskiden şimdi eskisinin %50 kadar bile kullanılmıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katalikitci -- 25 Ağustos 2021; 21:29:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilgili habere girerken donanimhaberin reklaminin onume gelmesi de manidar oldu.

• Yıllardır konuşulan sonunda gerçek oluyor gibi.Eğer reklam gelir ve reklamsız versiyonunun fiyatı fazla olursa hemen alternatifler çıkar ve çok fazla insan oraya yönelir.
    WP milyarlarca kullanıcıya ulaşmış durumda herkesten 1 dolar alsa yeter orası da ayrı bir olay zaten.

• Haydi inşallah. Boğucu sıkıcı nefret ettirici reklamlar çıkarda umarım herkes Telegram'a geçer. Bıktım Whatsapp'dan geçin işte Telegram'a daha iyisi varken neden Whatsapp'da diretiyorsunuz ki?

• Yaşasın işletmelerin bana ulaşmaları için fırsatları olacak! Ben de bekliyordum bir işletme bana ulaşsa WhatsApp dan diye

• Sadece hikayeler kısmında arada göstereceklerse (Hiç açmadığım bir kere bile merak etmediğim bir bölüm) ben bu sarı öküzü vermeye razıyım. Fakat tutup buradaki reklam bizi kesmedi az da şuraya koyalım derlerse güle güle wp merhaba alternatifler. (misal telegram)
  • WhatsApp kendi ayağına sıkıyor haberi yok. Facebook aldıktan sonra zaten bolla saracağı belliydi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Whatsapp 1 yeni mesajınız var. Nedir o? Kassap Hüseyin Amcada yarım kilo kıyma 25 yetale! Koş komşiiiiiiiiiiii
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Heart Rebellion

Whatsapp 1 yeni mesajınız var. Nedir o? Kassap Hüseyin Amcada yarım kilo kıyma 25 yetale! Koş komşiiiiiiiiiiii

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi oldu aslında zaten o durumlar kısımını kullanmıyordum hem adamlar para kazanmalı zaten

• Whatsapp devri kapanıyor mu ne

• Paraya ne kadar cok ihtiyaclari varmis. Inanilmaz

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.